Lyslykter

Lyslykter

Legg til ønskeliste. Nova liten Lyslykt. Lykter og lysestaker Home. Det er lite som skaper en så hyggelig atmosfære som levende lys.


Bohus tilbyr et bredt utvalg lykter og lysestaker som passer enhver smak. Skap en stemningsfull atmosfære med lanterner og lyslykter. Lanterner og lykter til innendørs bruk.


I vårt store utvalg finner du garantert en lykt som passer din. Tenn levende lys for å skape den rolige, koselige stemningen i hjemmet. Vi har mange ulike lyslykter i både klassisk og moderne design fra kjente merkevarer.


En blafrende lykt på terrassen etter mørkets frembrud på hytta, eller ved inngangsdøren når du kommer hjem, tilfører litt hverdagsmagi. Lys opp den mørke tiden med levende lys! De munnblåste lyslyktene fra Holmegaard passer like godt som gulvlykt i mørketiden som på bordet i hagen. Lyslykt med minimalistisk design i robust, rustfritt metall med store glassflater som passer fint på verandaen eller balkongen.


Finnes i flere størrelser, slik at du. Her finner du vår nettbutikk Porsgrunds Porselænsfabrik. Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken. Velkommen til en hyggelig handel!


Mix og match stemningsfulle lysestaker og lyslykter på bord og hyller hjemme. Tente lys er koselig året rundt og forgyller kalde kvelder samtidig som de gir litt. Levende lys og god stemning hører definitivt sammen. Kähler, Kosta Boda, Orrefors, ERNST og mange andre varemerker designer vakre lyslykter.


Lyslykter

Vi på Bakeren og Kokken har et stort utvalg av lyslykter og ved hjelp. Vi har et stort utvalg av lyslykter og lysholdere som sprer varme og lys i hjemmet. Handle trygt på jotex. PrisNOK 89inkl.


Lyslykter

Stormlykt med skinnrem i bladjern. Mål: Ø: og H:cm. Flere av våre lyslykter tilhører samme serie og kan kombineres etter smak. Kin Lyslykt 5-pk, Messing. City Light Telysholder, Smoke. Med fine lanterner og koselige lyslykter, gir du hjemmet ditt en fin atmosfære som tilbyr en innbydende varme og kjærlighet. Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal! Lysestaker og lyslykter.


Til mange av våre serviser finnes matchende lysestaker til bordet, men også fat, telysholdere. Den tøffe lyslykten Skull minner om Shakespears Hamlet og blir en. Bilde av Skull Lilla.


Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater