Funkishus med takterrasse

Tenk å ha begrenset budsjett og kunne bygge et splitter nytt hus med både takterrasse og utleieleilighet? Det er fullt mulig om du velger dette smarte Quinta- huset. Dette er et funkishus for deg som foretrekker takterrasse istedenfor en stor hage å vedlikeholde.


Funkishus med takterrasse

I Mira er nemlig utearealene integrert i bygningsmassen. Arkitektegnet hus med takterrasse. Inngang på hovedplanet, egen. Takterrassen er lagt slik at en vil få en skjerming mot vær og vind – og den kan.


Oasen er et funkishus på ett plan. Ett plan, store vindusflater og flott takterrasse. Fra den ene terrassen kan du gå opp trappa til takterrassen, den andre.


Drømmehuset Dahl er for deg som vil bygge et moderne hus med mye plass. Alle soverom har egne bad og huset har en flott takterrasse. Vi bygger moderne funkishus og funkisinspirerte hus tilpasset dine individuelle behov. Se hva som kjennetegner moderne funkis og finn din funkishus -drøm.


Drømmebolig og funkishus med takterrasse, soverom og bad. Moderne byggeteknikk gir mindre og enklere vedlikehold. Fiks-ferdig-funkis-D. Dette huset, «Milano», har takterrasse.


Funkishus med takterrasse

Med sine stilrene linjer er dette et enestående hus. Stuen i toppetasjen har store vindusflater og er omkranset av en takterrasse. Husets største soverom har.


Et stilig hus med alt på ett plan for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe. Molde - moderne funkishus med innebygd garasje og takterrasse. Molde er huset for den moderne familien som er opptatt av smarte og funksjonelle løsninger.


Jakob har en deilig stor takterrasse, perfekt til fine dager. Det finnes også en stor terrasse i andre etasje som er veldig praktisk i hverdagen. Funkishuset har.


Funkishus med takterrasse

Slettnes- funkishus på tre etasjer, med en fantastisk takterrasse. Boligen Slettnes fra Mesterhus er et funkishus på tre etasjer med smarte løsninger.


Vårt funkishus Skarven er perfekt for deg som har en skrå tomt og vil ha et hus litt utenom det vanlige. Store vindusflater, 4. Kan bygges med takterrasse. I de fleste tilfellene velger vi å ha stue og kjøkken på øverste plan, slik at oppholdsrommene som brukes mest får gjennomlys – gjerne i kombinasjon av takterrasse.


Jeg skal bygge hus på en ganske så fin og plan tomt. Den ligger i enden av et boligfelt med skogen som neste nabo. Tomten er oppunder et.


Et hus med flatt tak gir deg muligheten til å for eksempel bygge en takterrasse der du kan nyte late dager i luftige omgivelser.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater