Laftet anneks byggesett

Laftet anneks byggesett

Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris. Bygge en liten hytte, eller et arbeidsværelse i hagen? Ytre mål er ca 9xmeter. VI LEVERER HÅNDLAFTEDE STAVLAFT-RAMMER, SOM BYGGESETT FOR SELVBYGGERE.


Går du med planer om oppføring av anneks. Gjennomgående laftestrammere, glidelister i dør. Hos MAXBO finner du et godt utvalg i anneks. Byggesett som er enkle å sette opp.


Fordelene med å kjøpe et byggesett fra Polhus er mange. Det blir mye billigere. Laftekassen skjermes for vær og vin ved at det blir laftet i produksjonshallen på.


Et håndlaftet hus fra Hallinglaft er et miljøvennlig hus bygget av naturlige. De er basert på vårt gjennomprøvde elementsystem, designmessig tilpasset hyttene og levert som byggesett. Du kan montere annekset selv, eller la en tømrer ta. Dette betyr at vi ikke har et stort antall kunder som kommer i veien for høy kvalitet og god service.


Komplett nøyaktig tilskåret byggesett for enkel montering. En løsning med å bygge anneks kan være et godt alternativ. Dimensjoner, Spesialpris. Garasjer, Veggtykkelse.


En laftet konstruksjon passer perfekt in i naturen og skaper. Anneks byggesett - bygge laftet eller halvfabrikat anneks i hagen. Et anneks laftes med tømmer, bygges i stavlaft eller en kombinasjon. Modell "Eco-10" mlaftet av tetettvokst og malmrik furu.


Laftet anneks byggesett

Bygg ditt eget laftebygg med et håndlaftet byggesett fra ScanTre Norge AS. Mange modeller å. Bestilt for bygging til høsten. Kan utføres i maskinlaft.


Skjelstad Handlaft leverer laftede bygg,med basis i norsk tradisjon. Våre bygg er satt opp med dyktig kunnskap om design og med bevaring av gamle teknikker. Perfekt som ekstrarom til.


Laftet anneks byggesett

Leveres som byggesett inkludert alt av festemidler. Gulvsett er ikke. Uansett om du vil ha en moderne eller en tradisjonell laftet hytte. Alle har vi ulike.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater