Akryl plater

Akryl plater

Akrylplater er lette å skjære til. Bruk en sirkelsag, stikksag, håndsag eller lignende med et fintannet bla beregnet på plast. Akryl plater kan limes med sterkt.


Akryl plater

Dette er en meget dekorativ plate som gir en. Av strengpresset styren-akrylnitril (SAN) med UV-beskyttelse. Platen må kappes med fintannet håndsag eller med en sirkelsag med blad av HSS-stål, maks. Bruk hansker og vernebriller når du bearbeider platene.


Solid akrylplast med høy transparens. Bruk den i stedet for glass rundt verandaen, beskytt solfangeren mot smuss, vær og vin eller bygg en gjennomsiktig. Vi leverer også plater til standard bordstørrelser samt til kjøkken og bad. Den kjemiske betegnelsen på pleksiglass er PMMA.


På akrylplater trykkes motivet på baksiden av platen. På et bilde på en akrylplate vil det som er hvitt i bildet bli gjennomsiktig. Som standard trykker vi derfor med. Velkommen til pmma.


Plexiglass er egentlig ikke glass, men helt vanlige plastplater i klar akryl. De finnes i flere ulike tykkelser og har en rekke bruksområder. Send prisforespørsel. Vi har alt av utstyr for å produsere detaljer i akryl.


Eksempelvis laserskjæring, forming, liming, fresing og polering. Vi har flere standard skiltplater i vårt sortiment. Om du ønsker spesial mål har vi også mulighet til å levere dette.


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. PVC, aluminium og akryl. Du kan også levere egne plater for print og montering hos oss. Har kjøpt to plater akryl mm hos dere.


Den ene hadde blå dekkplast, og den andre grønn, men lå i samme bunke. Ved varmebehandling av kantene ble den. Tuben inneholder 3ML. Hurtigtørkende, tåler ikke frost, kan lagres uåpnet i mnd.


Akryl plater

Støpt akryl - plater er laget av flytende akryl som helles over i former som finnes i forskjellige former og størrelser. Det er denne akryltypen som blir brukt i de fleste. Wiresystem for oppheng av akryl plater og hyller – Fly.


Festeanordning og skiltoppheng basert på wire og kabel, for vegg og tak. Selger dere kun akryl plater uten print? Slike man kan lage dørskilt av.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater