Alu takplater

Alu takplater

Sorter etter, Navn, Pris, Tilgjengelighet. Totalt: produkter. Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!


Alu takplater

Du får et tett tak med takshingel, taksteinsplate eller takplater i forskjellige varianter. Plannjas tak- og veggprofiler i aluminium har enestående bestandighet mot salt og sure oksider og er med det et utmerket valg til tak og fasade i aggressive.


Plannja leverer tak og takrenner i stål og aluminium til renovering og nybygg. Du finner 4nytt og brukt annonser med søkeordet " takplater " på FINN Torget.


Søk blant alle typer ting i hele Norge! Trenger å skifte ut et gammelt eternitt tak, har landet på " vanlige" takplater, spørsmålet er nå, aluminum eller stål. Jeg skal skifte takplater på låven. Vi vurderer plannja plater med kondensbelegg som visstnok gjør at man fint kan bruke platene uten undertak.


Mulig det er problemer med lakken ? Aluminium holder lenge. Nå skal jeg legge nytt undertak,ny takpapp,nye lekter,nye takplater og nye. At taket er lett vil også si at det kan legges på flere.


Sistnevnte er dyrest, mens stål er det. Isola Powertekk takplate svart. Plastmo Sunglaze mm klar takplate. Leveres i et rikholdig. Varmforsinket malt stålplate. Profilert takplate. Når du legger eget tak med takplater av stål blir du på et tidspunkt nødt til å kappe til platene. Du kan godt gjøre dette på egen hån så fremt du. Takplate Royal sort M aluminium. PLANNJA ROYAL TAKPL AL PL 01. Klikk for større bilde. Logg inn for å se pris og lagerstatus.


Alu takplater

Mål: Meter lengde x Meter bredde. Dette er takplater til vår stålhall. Se stålhaller trykk på link stålhall. KamiTP er et klassiskt tak med trapetsprofil, for deg som.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater