Aluminiums plate

Aluminiums plate

Astrup har Norges største lagersortiment innen plater, coil, bolt, rør og standardprofiler. Vårt mangfold innen aluminium innbefatter en rekke legeringer,. Aluminiumsplaten har god formbarhet og er egnet til skilt, innredning, smykkedetaljer m. Jeg har bruk for en 2mm aluminiums plate, men har ikke annelse om hvor jeg kan få kjøpt en slik, str. Helst en webshop, men til nød en butikk.


Vi lagerfører et bredt spekter av plater. Har du behov for. Hver aluminiumsplate er produsert i våre egne produksjonslokaler og har høy kvalitet. Klare til å henges opp.


Alle interiørproduktene våre blir levert med et. Dette gjør platen lettere og stivere enn plater av 100% aluminium og den. Størrelse: Variant: Kjøp. ALUMINIUM PLATE 3MM - 1m².


Alunor Metall tilbyr fasadeplater, interiørplater og halvfabrikata av aluminium, messing og kobber. Alucobond laminatplate med aluminium - AlunorMetall. Hvit aluplate - mm. Høykvalitets UV-print direkte på en hvit, formstabil Dibond plate ( alu kompositt), som gir printen et skarpt og semimatt uttrykk.


Print på plate av børstet aluminium. Et eksklusivt, moderne og stilig uttrykk! Bildet ditt printes direkte på en mm børstet aluminiumsplate, noe som skaper et flott. Er på utkikk etter aluminiums plater som deler til et båtprosjekt.


Bilder på plater av aluminium har en matt overflate som sørger for at det ikke blir gjenskinn. Alle detaljer blir da klare og bildet får et dempet uttrykk, som. Featuring Spaces tilbyr den høyeste kvaliteten av print på aluminium plater. Vi produserer kunst for flere av de største galleriene og kunstnerne i Norge.


Veggskap 3SD Schneider Spasial med plate. Spasial serien består av stål Bokser typeS4S5Sog SDB, Veggmonterte skap type S3D Veggmonterte S3X. Tibnor offers aluminum in a large number of varieties with many valuable. Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!


Aluminiums plate

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. Bilde montert på plate ( aluminium ). Et lett metall som egner seg til å lage dekorative. Plate av elokset aluminium. Only copies in total.


Aluminiums plate

Med vårt unike utvalg fargebelegg får platene ekstra beskyttelse. Plannjas komplette tak i stål eller aluminium er med andre ord et ideelt valg når du vil ha tak.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater