Anneks til salgs

Anneks til salgs

Du finner 3nytt og brukt annonser med søkeordet " anneks " på FINN Torget. Hos MAXBO finner du et godt utvalg i anneks. Byggesett som er enkle å sette opp. Kjøp på nett eller i butikk.


Vi har resultater for Laftet anneks selges til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Redskapsbo lysthus, anneks og gjestehytte til.


TØRST UTVALG PÅ LYSTHUS BODER OG ANNEKS I NORGE. Kvalitets hytter og anneks til det norske folk. Billige anneks som du enkelt bygger selv med et byggesett fra Polhus. Kontakt Salgskontor.


Alltid fri frakt! Silje Andreassen. Stålpiper og Røykrør. Velg mellom mer enn 1ulike modeller av anneks i størrelser mellom til m². Gratis frakt er inkludert i alle kjøp 2Kr. Areal: BYA: kvm. Herav utgjør svalgang kvm. Innhold: Stue med sovealkove. Større anneks slik som dette, benyttes gjerne som en. Grimstad bod anneks. Mål: 4x 3cm. Ta kontakt for mer informasjon. Anneksene leveres som byggesett. Bruksareal (BRA), 30m².


Anneks til salgs

Med sine rene former er dette annekset en stilren, moderne gjestehytte. Det rommer soveplass til to (med lagringsplass under seng), samt at det er mulighet for. På hytta er det alltid trivelig å samle venner og familie, men det kan bli litt trangt om plassen. Bestill online, eller ting oss på tlf.


Fritidsbolig med anneks til salgs i Assèbaki i Karasjok til salgs. Eiendommen vises på onsdag 10. Exterior7Exterior771. Arkitekturen er den samme, men målene tilpasses byggenes funksjon.


Anneks til salgs

Ferdigmonterte anneks og boder til salgs fra Modulservice. En kranbil leverer og heiser modulen på plass på fundament og annekset er deretter klart til bruk. Samlet areal (BTA). Hytte (en etasje).


Skreddersydde løsninger for enhver smak. Hvis du er ute etter anneks, sauna, elegante paviljonger, garasjer eller luksus feriehytte har du kommet til rett sted. Hagehusene kan brukes til mange ting.


Her kan du plassere massasjebadet, oppbevare sykler, gressklipper, snøfreser eller ha en.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater