Antiskli tape trapp

Antiskli tape trapp

Velegnet for stige, trappetrinn, båtdekk, skateboard m. Antiskliteip på rull som minimerer sklirisiko. ANTISKLITAPE SORT 50MMX5M. God motstandsdyktighet.


Jeg kikket etter transparent antisklitape i Norge uten hell, mye mulig jeg ikke så nøye nok. Kjøpte i stedet fra antisliptapeshop.


Som anti-skli overalt hvor sklirisk foreligger, trapper, ramper, lastbrygger, ved maskiner etc. Ideell til å forhindre skli- og fallulykker på fuktige, innendørs barfot områder. Beregnet for bruk på badet og andre våtrom, fliser og trapper i. En effektiv tape for fallforebygging i kritiske områder, som for eksempel trappetrinn, ramper, glatte gulv eller båtskrog.


Antiskli tape trapp

Ekstremt sterk og. Anti-gli tape for flere situasjoner i forskjellige farger. Gulvmarkering › Sklisikker tapejekashop. Egnet for innendørs og. Polyvinylklorid (PVC). Inn- og utendørs bruk. Tapen er velegnet for trappetrinn, skateboard og mer. Den er værbestandig og har antiskli funksjon. Min datter skled og falt i trappen, fikk kutt over øyet som førte til sting. Bredde på tapen er mm, og kommer. Vet at der finnes antiskli - tape til å feste ytterst på trinnene, men finnes.


Antiskli tape trapp

Selvklebende antiskli - tape på rull. Perfekt til trapper, hellende gulv, stiger og andre steder med glatt overflater.


Hei,Vi skal pusse opp trappa, og jeg sliter med gammelt klister fra anti-skli tape. Ypperlig for montering på dekk og i trapper. Meget slitesterk.


Anti-skli tape til trapper – minimer risikoen, og stå bedre fast. Montere trappeneser, dvs. Mineralpartikler bundet i smidig vannfast plastfilm.


Som sklivern over alt der sklifare foreligger, på trappetrinn, ramper, lasteplan, ved maskiner etc. Utesesongen er i gang ☀️ Maling av trapper og plattinger med eller uten.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater