Avrettingsmasse forbruk

Avrettingsmasse forbruk

Det blir jo sekker med avrettingsmasse ca! Kanskje det heller er. AVRETTINGSMASSE SELVNIVELLERENDE. Fiberarmert, sementbasert, selvutjevnende avrettingsmasse for innendørsbruk.


Avrettingsmasse for alle typer underlag. Tilgjengelig i butikker. Forbruk FPrimer: liter dekker 8-12m2. Ecoplan Fiber har svært gode flytegenskaper, forlenget åpentid og rask herdetid.


Før avrettingsmasse. Vekt (kg. pr eske) ‎: ‎20. Bilder og videoer. Bygg Product Template page. Støvredusert sementbasert, fiberforsterket og pumpbar avrettingsmasse for underlag av. Egenskaper fersk masse. Emballasje: kg sekk. Flytsparkel fra Adda er en fiberbasert hurtigherdende avrettingsmasse spesielt utviklet for våtrom. Brukes på underlag som betong, gips, treverk, sponplater og. I forbindelse med utlegging av avrettingsmasse tar underlaget opp fuktighet.


Kontroller at overflaten er fast (over MPa) og at RF ikke er høyere enn %. Materialforbruk: side 18–Mer informasjon. Beleggklar etter ca. Egnet for gulv og vegg, og kan også brukes utendørs.


Avrettingsmasse forbruk

M1- og ECPlus-godkjent (BREAMNOR). Jeg har allerede sekker, så dere skal ta med til, og så ev. Returnere de sekkene som. Hell deretter ut avrettingsmassen og fordel den med en tannsparkel.


Fiberforsterket selvutflytende avrettingsmasse. Lurte derfor på om det går bra å bruke avrettingsmasse oppå guvlet? CM Optimal er en pumpbar, selvutjevnende avrettingsmasse. Uniplan er en hurtigherdene fiberarmert avrettingsmasse for 3-50mm tykkelse i tørre rom.


Til avretting av sementbasert gulv (også med varmekabel), samt på fliser, naturstein og gulvgips. Sekk á kg gir ca. Mørtel til mur og puss. Gipsbasert avrettingsmasse.


Avrettingsmasse forbruk

SCHÖNOX APF er en elastisk avrettingsmasse for bl. Den brukes også som avrettingsmasse for innstøping av varmekabler. BREEAM: Ingen merknader. Sikkerhetsdatablad.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater