Grmix stein

Det går stein pr m2. Laget for norske forhold. Tilgjengelig i butikker. Både kjøre og gang arealer. Et både trygt og spennende. Steinenes tykkelse er cm. Asak Miljøstein AS. Forrige bilde keyboard_arrow_right Neste bilde. Relaterte produkter. Den er enkel å legge, gir uteområdet ditt et løft og passer både i oppkjørsel og hage. Vi kan tilby deg alt fra basisstein til stein med antikk preg.


Grmix stein

Formatet er anvendelig og det rustikke uttrykket gjør den egnet som kantstein så vel som til å lage små murer, trapper, blomsterbe utegrill osv. Att noen er på ballen Seven er jo helt utrolig men Anders er det. Veldig fornøyd med stein og produktene.


Grmix stein

Spesielt god pris på duken. Ypperlige når man legger i " halvforbant" da trenger man mange halv stein. Rådhus XL halv stein i fargen gråmix. Se full produktbeskrivelse.


Tradisjonsrik stein som leveres i fargene: Gråmix, Rødmix, Brunmix og Høst. Leveres også i sirkelsett i fargene Gråmix, Rødmix, Brunmix og Høst. Herregård mur er svært fleksibel og dekorativ. Skjærgaardstein utromlet gråmix cm.


Dette er en flott stein som passer like. Kantstein tromlet gråmix. FRA KR 2-PR stk. Alle sidene på steinen er like fine, noe som gir økt brukervennlighet. Tromlet herregård hagestein 5cm. Mål 15x14xcm. Holmegaard er en tromlet stein som blir produsert i Svelvik.


Grmix stein

Rose er en elegant stein som gir gårdsplassen fine kurver. Aas Rose er perfekt for den som ikke ønsker rette linjer i gårdsplassen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater