Hvordan avrette betonggulv

Er du i gang med å legge nytt gulv eller planlegger det i nærmeste fremtid? Da bør du vurdere å avrette gulvet først. For når gulvet er rett, blir arbeidet lett – og. Vil vateret synke ned i massen eller er det litt "hold" i den slik at man får sjekket at alt er i vater underveis?


Hvordan har dere gjort det? Avretting av støpt betonggulv. Hei, jeg postet denne i Gulv-forumet, men der var det ingen som kunne svare. Gammelt furugulv, som er ujevnt pga dårlig underlag.


Dette ble fjernet. Slik så det ut under det gamle gulvet. Et godt resultat er avhengig av at avrettingsmassen har god heft til underlaget, følgelig er det viktig at klargjøring av. Mindre ujevnheter på betonggulv kan jevnes ut med avrettingsmasse.


Lær hvordan med MAXBO. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Her ser du hvordan du avretter et gulv med Webers selvutjevnende avrettingsmasser. Men for de fleste er avretting en oppgave som med fordel kan overlates til.


Da kan man heller bruke mer tid på å tenke ut hvordan det flotte. Den vanligste feilen folk gjør er å ikke avrette gulvet.


Hvordan avrette betonggulv

På forhånd bør du også tenke på hvordan du ønsker at parketten skal legges ut. Skal avrette et kjellergulv på kvadrat, tykkelse blir omtrent - 5cm. Skal bruke fiberarmert avrettningsmasse. Relaterte bransjer: Gulv, Murer, Snekker, Betong.


Når man skal avrette et gulv er det mange ting man bør tenke på og. Påfør våt Casco MultiFix Rapid med mm tannsparkel på toppen av gulvstøpen (for eksempel CFE ZES Plus), eller. Vi utfører også avretting på tregulv, gulv med vannbåren varme og gulv med varmekabler. De aller fleste nybygg er produsert for at gulvene skal avrettes innen.


Er det fare for fukt, må du ha fuktsperre nederst. Da vil det i følge Sintef Byggforsk være sikrest å legge et nytt betonggulv med fuktsperre og varmeisolasjon. I slike tilfeller bør du vurdere hvordan. Få et uforpliktende tilbud.


Hvordan avrette betonggulv

Du kan velge et betonggulv fordi det er lett å rengjøre og også fordi det er trygt hvis du lider av allergi. Her viser vi hvordan du kan reparere gulvet.


Hvordan avrette betonggulv

BETONG: Med epoxy kan du ganske enkelt reparere betonggulv som har fått stygge hull og sår.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater