Fliser eller belegg på bad

Fliser eller belegg på bad

Gulvbelegg til badet : Vinyl eller fliser ? Både vinyl og flis til gulvet på badet er gode valg, men hva skiller dem? Bilde av Gjermund Stensrud. For gulvet er det i hovedsak to materialer som blir brukt – keramiske fliser eller banebelegg av vinyl i en kvalitet som anbefales for våtrom.


Fliser eller belegg på bad

Drømmer du om parkett, marmor eller betong på badet ? Nå kan du få designbadet du alltid har ønsket deg, uten å legge en eneste flis. Sju av ti bad malermester Raymond Berget (50) leverer, bygges med belegg på gulv og baderomspanel på vegg.


Argumenter FOR og IMOT gulvbelegg på badet kontra flis. I hallen forde det. Det er verken gøy eller lett å vaske! Vi holder på å etablere bad på hytta.


Vi ønsker varmekabler i en eller annen sort. Vinyl fås også i flisformat og som klikk-vinyl, men de fleste forbinder nok vinyl med gulvbelegg, som er det mest brukte alternativet, forteller. Marlene Rasmussen valgte mikrosement på badet. Hvite fliser på veggen og grå, sandfarget eller blå fliser på gulvet var standard lenge.


Flis eller gulvbelegg på bad ? Jeg liker dårlig å vaske fliser altså. Føler de aldri blir ren! Derfor er jeg mer og mer på tanken.


Hva er best- våtromsplater, våtromstapet, fliser - eller vinyl? Men vi i NITO elsker å taksere bad når det har vinylbelegg både på gulv og. Eller går du med tanker om å legge nye fliser eller bytte til annen overflate? Les også: Hva koster det å pusse opp badet ? Har hørt det kan fungere som membran eventuelt.


Vinyl som gulvbelegg forbinder mange først og fremst med badegulv. Men vinyl kommer ikke bare som selvklebende fliser eller på store. Velger du vinyl på badet, får du en fuktsikker og prisgunstig løsning.


Etter mitt skjønn bør alle velge vinylbelegg, sier gulvekspert Espen Josten. I Norge bruker vi mest fliser til både vegger og gulv på badet.


Fliser eller belegg på bad

Enten du ønsker et rom for barna med friske sterke farger eller et lekkert rom for avslappende. Vinylgulv blir ofte brukt i områder med stor slitasje, og kan legges som et alternativ til fliser i yttergangen eller på kjøkkenet. LITE VEDLIKEHOLD: Vinyl er enkelt.


Kan badet få lengre levetid?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater