Legge brostein

Leggeanvisning brostein. Oppbygging av underlag. Belegningsstein kan du legge selv, men det for å få et pent resultat må du gjøre godt grunnarbeid. Brostein er en viktig del av mange steinleggeres jobb.


Legge brostein

Her viser fagmannen hvordan de settes. For å få et pent resultat, starter fagmannen med. Et godt underlag er avgjørende for resultatet. Jordgrunn, Følg standard leggeanvisning og underlagsoppbygging som i skissene.


Hvis underlaget drenerer dårlig. Jeg legger brostein for første gang, og har et par spørsmål. Skal man legge belegningsstein er det viktig å tenke grundig gjennom alle detaljer ved utformingen. Se videoene og lær hvordan man legger belegningsstein selv.


Montér har fokus på kvalitet og leverer belegningsstein fra Aaltvedt. Se deres videoer av. Os Hageservice har denne erfaringen og vi kan vise til mange. Før du starter ditt prosjektet med å legge belegningsstein eller betongheller bør du gjøre et godt forarbeide for å oppnå et vellykket resultat.


Gangveien er ferdig lagt, men må gis kantsikring slik at ikke steinene glir ut. Et bra underlag er viktig for det ferdige dekket av belegningsstein. Det å legge selve. Fredrikstad, Mandag 26.


Legge brostein

Vil du legge stein i hagen eller oppkjørselen din? Da bør du lese vår artikkel om belegningsstein først! I Norge brukes betegnelsen brostein både om storgatestein og smågatestein.


Legge brostein

Man kan for settelag av knust berg vurdere å legge settelaget ved hjelp av en. Steinens tykkelse gir lav vekt som også gjør steinen prisgunstig og lett å legge. Skal du legge belegningsstein i sommer? En innkjørsel, terrasse eller parkeringsplass lagt i belegningsstein gir et flott første inntrykk på eiendommen din.


Vi har lagt tromlet brostein på en nettingmatte slik at det å legge brostein har blitt et «gjør det selv» produkt uten at det. Om arbiedet utføres riktig kan gårdsplassen heve eiendommens.


Er grunnarbeidet ferdig, og du er klar til og legge belegningsstein ? Her er noen tips til hvordan du får et godt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater