Akustikkplater med motiv

AKUSTIKKPLATER MED DITT EGET MOTIV. Nå kan du kombinere flott utsmykning med markant forbedring av akustikken. Vi kan printe alle motiver direkte på støydempende plater, som reduserer romklangen vesentlig. En akustikkplate med print av ditt foto, er både en smart og.


Trykk ditt eget motiv på absorbent av høy kvalitet. Mye motiver å velge blant men relativt kitchy det meste men et og annet bra også. Hva koster herligheten fra Prolyd sånn ca?


Akustikkplater med motiv

Anbefales til ko. Akustikkplater til vegg. Sendes fra fjernlager. Estimert leveringstid: dager. Vi leverer akustikkplater som absorberer støy og gir bedre lyd. Bedrifter og private kan få ønsket motiv på platene, enten det er firmalogo. Print your favorite motiv on Frigg textile acoustic panels. Det er sjeldent vi viser. Er det noen som vet hvor man kan få tak i akustikkplater med motiv ? Søker du " motiv akustikkplate" via søkefeltet finner du mange.


Lerretsbilder med akustikkdempende funksjonalitet. Flere resultater fra avforum. Print på plater – Pulp Grafisk AS pulpgrafisk. Du kan få printet det motivet du ønsker og bruke dem som dekorasjon på både.


Akustikkplater med motiv

Vi har levert støydempende bilder til både private, kommuner og bedrifter i hele Norge. Lyddempende dekorbilde. Motivet hadde de selv og vi. Trykking av motiver på platene som har direkte tilknytning til den aktuelle.


Veggabsorbenter med mulighet for trykk av ditt eget motiv, f. Kan leveres i store og små formater. Enkel utforming med trykk på blindramme, eller. Velg mellom følgende motiv. Klikk på et av bildene for å se det i. Alle kunstverkene er trykket på akustikkplater på 11x 5cm.


Akustikkplater med motiv

Pris per stk er kun kr. Husk at vi lager mye annet enn bare standard-trykksaker!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater