Antisklitape utendørs

ANTISKLITAPE SORT 50MMX5M. Legg til i innkjøpslisten. VARSELSTEIP 48MMX20M. Passer til innendørs og utendørs bruk. Leveres i svart som standard. Fåes også i etterlysende kvalitet for høy synlighet. Sklisikring for stiger, trapper, ramper og potensielt glatte flater ute - og innendørs. Monteres i temperaturer over. Jeg er også på utkikk etter sikring av glatt trapp ute. Diverse typer antisklitape har jeg ingen tro på utendørs. Er det noen som kjenner til en eller.


Antisklitape utendørs

Vårt brede sortiment av trappeneser og antiskli -produkter gjør at vi kan tilby en løsning for de aller fleste trapper både inne og utendørs. Vi fører produkter i alle. Antisklitape utendørs. Tape som skal brukes som antiskli på utsatte områder som trapper, ramper, båtdekk og gulv.


Glimrende bestandighet. Kan brukes ute og inne og alle steder du har behov for en sklisikker. Egnet for innendørs og utendørs bruk. Polyvinylklorid (PVC). Inn- og utendørs bruk. Sklisikker vanntynnet lakk med silikater til bruk innendørs og utendørs på glatte underlag og trapper for å forhindre ulykker. Slik får du en sklisikker trapp - viivilla. Sklihemmende teip kan også brukes utendørs. UV-bestandig Bredde: 19MM Lengde: 3M.


Tesa antiskli - og lyddempende knott Selvheftende og elastisk. Demper lyd ved lukking av skapdører. Hindrer små gjens. I PVC med kraftig lim på baksiden for bra feste selv i de tøffeste industrimiljøene.


Antisklitape utendørs

Knudret overside. I denne forbindelse ser jeg at det selges antiskli tape i forskjellige bredder og lurer på. Har gode erfaringer både innendørs og utendørs. Gerdmans advantages.


Antisklitape utendørs

Alltid fri frakt og års garanti – helt enkelt. Hvis du er ute etter å gjøre arbeidsplassen din tryggere, snakk med 3M først.


Perfekt til trapper, hellende gulv, stiger og andre steder med glatt overflater. God festeevne, kan brukes både innen- og utendørs.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater