Fliser eller epoxy i garasje

Fliser eller epoxy i garasje

Har gått til anskaffelse av ny bolig hvor det fulgte med en snasen dobbel garasje på 46m2. På gulv er det bare råbetong, og dette må rettes opp. Ingen behandling 2. Der er et gammel lag med epoxy på men det er slitt vekk mange steder og.


Kan jeg bruke alle slags gulv fliser eller må de være beregnet på. Trenger hjelp fra dere. Det inkluderer legging, det er da primer, epoxy uten farge.


En annen ting er at det er svinebillig i forhold til semiproff og proff epoxy. Fliser blir det aldri, fliser er noe man har i dusjen- dessuten så er det helt jævlig. Registrert: Innlegg: 1420.


Vi har et rikt utvalg av forskjellige flis samt flislim, fugemasse og alt du trenger til flislegging i garasje. Populære produkter i denne kategorien! Om en bil står over lengre ti vil fliser bli komprimert, slik at man får et søkk det bil har.


Fliser eller epoxy i garasje

Er de glatt om det. Syntes epoxy er verre der. Fint betonggulv skal coates, problemet er at ikke klarer å bestemme meg! Industriflis eller epoxy ? Flis er nok litt rimeligere om.


Det kan være blankt eller matt og finnes i flere farger. Les også: Slik legger du fliser på gulvet. Det finnes et hav av muligheter der ute for å gi garasjegulvet ditt det. Selvdrenerende fliser brukes på områder som blir utsatt for vann, og passer.


Jobber som utesteder, bakeri, store eiendoms lokaler til garasje. Her hadde kunde hatt fliser på hele gulvet i mange år samt epoxymaling i lagerdel.


Gulvet må ha litt helling ut mot porten og være stålpolert slik at det er mulighet for fliser eller epoxy senere. Straume, Fredag 28. Epoxy gulv i 100mgarasje. Hva med fliser eller epoxy garasje gulv over keramiske fliser?


Fliser eller epoxy i garasje

Det er malingsprodukter for fliser som er designet for å fungere med keramiske. Vil du male gulvet her, skal det være med en ekstremt slitesterk maling.


Da er epoxy det beste valget, uansett om det er på betong eller tre.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater