Lite stabbur

Lite stabbur

Uthusene mine holder på å dette ne så da er planen å erstatte disse med noen. Grunnflaten på dette stabburet er 5xmeter. Bygget er et laftet bygg på en etasje, som står på fire stabber av tre. Håndlaftet anneks.


Lite stabbur

Det er ei dør inn til bygget, og ei trapp i tre opp. Lignende annonser. Lite stabbur - i voksen kvalitet. TelemarkTredesignAS003. Våre små stabbur er et nydelig supplement til uteplassen. Dekorativt i seg selv, og en spennende. En laftet bygning står for tradisjon og ekte. Vi holder til på Eidsvoll. Syversen Laft er et relativt nystartet firma som håndlafter hytter, stabbur, utedoer m. Must be a great place to be with a camera. Clear Shock (deleted) 12y. Du treffer godt selv Kai.


Nydelig komponert. Et stabbur eller et bur er en tradisjonell gårdsbygning for oppbevaring av matvarer. Da var vi ferdig med et lite stabbur på Vikebukt. Juletrepynt lite Stabbur fra Tinn Per.


DigitaltMuseum found hits. Stabburet er på ca kvadrat i ett rom (2-pers). Med en liten kjøkkenbenk,vaskefat til å vaske kopper og kar i. Denne Pinnen ble oppdaget av Randi Lund. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Murer,Skorsteinsarbeider Har et lite laftet stabbur der vi har lyst til å sette inn en liten ved ovn med stålpipe ut vegg. Er ovn der i dag som kan brukes, men vi må. Bygg AS Østlaft Bygg AS Stabbur Hytte Østlaft.


Den er et slags stabbur, et lite forrådshus eller opplagshus hvor korn, poteter og. Alle rettigheter ved vannet og gården, Her kan du bade og fiske, eller slappe av. Ett rom med ensengs Hems ved hver ende.


Lite stabbur

Ensengs Hems over inngangsdøra. Beskrivelse Koselig og intimt lite stabbur på gården.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater