Navneskilt barnerom

Perfekt til barnerom, konfirmasjon, dåp, babyshower eller navnefest! Skiltet kan dekoreres med maling i ønsket farge, limes og dyppes i glitter eller simpelthen. Norges fineste barnerom finner du hos minikids. Vi har kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne.


Dekorative skilt til barnerommet. Design selv direkte i vår nettbutikk! Størrelse: x cm. Printet med UV-herdet blekk direkte på hvitlakkert.


Dette er en sjarmerende, smilende robot som kan spre glede i barnerommet. Kanskje barna vil ha sine egne navneskilt på døren? Her har vi for eksempel denne.


Et hjem eller et barnerom er alltid unikt ut fra innredningen og stilen. Det er i det i hvert fall mange ønsker når de innreder, at det ikke skal ligne på det alle andre. Rundt navneskilt til barnerommet.


Skilt kan leveres i størrelser 30cm, 40cm, 50cm eller 60cm. Skiltene produseres på bestilling så ta kontakt med oss hvis du. Interiør butikk på nett.


Barna syns det er veldig stas å få eget navneskilt på romdøra! Fargerike og morsomme skilt for barnerommet. Laget i hvit akryl og med trykk i spreke farger. Vi har masse fine rammer, skilt og annen dekor for minner og pynt som passer på barnerom.


Flotte rammer, minneesker,minnebokser, skilt til barn. Wallstickers - klistremerker for å dekorere barnerommet ! Du får med tropisk. Morsom veggkrok som passer perfekt til et barnerom. Vi har endelig kjøpt hus (hurra hurra), så nå driver jeg å planlegger barnerommet.


Vil gjerne ha et fint navneskilt eller bokstaver på døra hennes. Dørskilt til barnerommet3. Leter etter navneskilt til barnerommet30. Flere resultater fra forum. Inspirasjon til barnerommet. I barneromsgalleriet kan du se kombinasjoner av møbler, leker, oppbevaring og mye mer. Selv om dette skiltet passer veldig godt til tapeten som etter hvert skal bort, kommer det til. Kjøp Navneskilt Welcome Vegglampe - Embacco her. Alltid rask levering, 1dagers returett og prisgaranti!


Den skal være laget av tre, laserkuttet. Skal henges på veggen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater