Trappeneser eik

Annet tilbehør fra Timberwise inkluderer trappeneser i solid eik, farget i samme farge som parketten. Med trappenesene kan trappene få et belegg i samme. Også overgangslister og trappeneser.


Trappeneser eik

Listene er med på å skape helhet. Limspreder må brukes ved påføring av lim ved montering. En trapp er ikke bare en trapp, det er også et høyt verdsatt møbel- og designelement. Trappeneser boen.


Finnes i forskjellige design for å matche forskjellig parkett. Tarkett lakkert trappenese i eik som kan benyttes for å lage trappetrinn, eller som avslutning. Profilen passer inn i alle Tarketts mm gulv. Solide, massive og ubehandlede trappeneser av eik til montering i lukkede trapper.


Trappeneser eik

De gir trappen den siste finishen, og de kan etterbehandles med lakk. L: m × B: mm × H: mm. Total thickness mm. Lakkert trapppenese i eik.


Listverket er kronen på verket etter å ha lagt et ekte tregulv. Gir en perfekt avslutning av parketten mot trappetrinn. Kahrs har et bredt utvalg av. Vi har alt fra trappebaser, trappeneser og endestolper til lister i ulik utforming som passer perfekt til gulvet ditt.


Trappeneser eik

Selger stk ubrukte trappeneser av typen Boen Eik Pearl. Emballert i plast. CF forhandlerens nærmeste. Leveranser over 5l. Massiv NF trappenese 40xmm. Logg inn for å se lagerstatus. TRAPPENESE NREIK GRÅ SK 1M SELVKLEBENDE. Hvit lakkert trapppenese i eik. Produsert i heltre og gir en perfekt avslutning av parketten mot trappetrinn. Enkelttrinn med trappenese på én langside brukes først og fremst til trappens rette trinn. Excellent er serien med materialer i helstav eik av beste sortering.


Kan også brukes som avslutning eller hjørnelist.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater