Automatisk drlukker

For høyre- og venstrehengslet dør. Justerbar lukkehastighet og endeslagshastighet. Monteres på karm eller dørblad. Hovedenhet, standardarm.


Dører som ønskes selvlukkende, utstyres med dørlukker (også kalt dørpumpe). En dørlukker bruker mekanisk eller hydraulisk kraft til å lukke døren automatisk. Det er mulig å justere både lukkekraft og -hastighet på de aller fleste dørlukkere.


En dørpumpe bruker du for å sørge for at døren lukkes mykt, og ettersom den uansett lukker døren for deg, trenger du ikke gjøre den delen selv når du passerer. Swedoor har en løsning som fungerer på samme måte som moderne kjøkkenskuffer, hvor den lukker den siste biten automatisk hvis man dytter. Losholtskjult dørlukker RTS tilbyr en løsning for installasjoner hvor dørstyringen må utføres uten å forstyrre dørens estetiske utseende. En komplett serie av.


Har stk Dorma ts83en3-Bca. Dører som skal være selvlukkende utstyres med dørlukker, også kalt dørpumpe. GEZE automatiske dører med topp moderne automatikk gir flere bruksmuligheter, f. Spiral dørlukker.


Enkel spiralfjær som lukker døren. Liten: 220mmStor: 280mm. Legg til Ønskeliste. Sikkerhetskompaniet leverer systemer for automatisk åpning, lukking og låsing av dører.


Moderne dører har i dag en rekke krav og bruksområder – blant annet. En enestående og unik automatisk skyvedørsautomatikk. Dører i brannskiller har krav om automatisk lukking.


Våre automatiske dører har forskjellige egenskaper og funksjoner. Noen har både automatisk døråpner og dørlukker funksjon, mens andre kun. Enkelt dørlukkere kan kombineres i. Automatisk lukking. Samme dørlukker passer for både karmside- og hengselssidemontering.


Akslingen er høydejusterbar. Når brannalarmen i bygget utløsese og alarmklokker. Dorgard monteres enkelt på f. Momentet er tilgjengelig så snart en automatisk åpning er aktivert. Døren åpnes automatisk når en av.


Har dørlukker, kun montering ønskes. Røyse, Torsdag 30. Lukker døren med fjær. Kraften kan justeres. Leveringstid 1-virkedager. DØRLUKKER, KASSE, MED ÅPNING, 60N. SATS,D R$PNER, AUTOMATISK. Dørlukker til montering på dører som ønskes lukket automatisk.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater