Laftet gapahuk byggesett

Laftet gapahuk byggesett

Gapahuk bygd med god le for vind og vær. Den er bygd i stavlaft og med grillplass i midten og brede sitteplasser rundt som gjør det mulig for overnatting.


For dager siden - Vi leverer dette mot et pristillegg. Torget Til salgs Hage, oppussing og hus Byggevarer og oppussing Byggesett. Bygg en flott gapahuk og kom tett på naturen. Overnatt ute, eller bruk den som grillhytte og utestue.


Her kan du se hvordan den bygges – trinn. Markedets mest monteringsvennlige gapahuker med 3D animerte monteringsanvisninger på Norsk. Leveres som komplett byggesett over fundamenter.


Laftet gapahuk byggesett

Leverast som byggesett klargjort for torvtak. Kan leverast i andre storleikar. Mange bygg på tur. Lastet og starter med flere hytter og gapahuk for kunder.


Bygging av camping vogn anneks, år og jobber på. Kommer komplett. Vindu i ene siden mangler enda. Jomfruland leveres som komplett byggesett over fundamenter med gulv (mm trykkimpregnert).


Sammen med en mentor med erfaring som tømmerhogger, bonde og lang erfaring med lafting gikk elever og lærere i gang med å bygge en. Vi har flere modeller i alle størrelser. Vi produserer etter ønsket mål.


Laftet gapahuk byggesett

Gå til hjemmeside. Friluftsprodukter er rangert som 292. Rindalshytter Langhhus187.


Laftebenk i tømmer Solid laftebenk i. Våre leveranser går til alt fra tradisjonell byggeskikk som laft og restaurering. Skjeltersjå, toalettbygg, lavvoer, gapahuker. Siso vekst AS i Sørfold. Har kjøpt tømmerkasse 4xmeter - massiv norsk laft.


Laftet norsk tømmerkasse til bod 4xmeter. Ferdig montert tett. Hytter og hus i stavlaft. Ny gapahuk i laftet 4" furutømmer med målene 5xmeter nå ferdig på Farmenkoia.


Det er et byggesett fra Løten Bygdesag. Hele skoleklasser. Alle hyttene leveres som byggesett med detaljert monteringsanvisning. Dersom du ønsker montering kan du kontakte oss for et pristilbud.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater