Profilerte lister gulv

Skal listene være hvite, glatte, profilerte eller ikke-eksisterende? Sannheten er at både gulv - og taklister har veldig mye å si for hvordan vi opplever et rom.


Profilerte lister gulv

Våre lister får du ferdig malt i Bomull og Klassisk hvit, eller du kan spesialbestille i valgfri NCS farge. Vi har listverk i serier med fot, karm- og taklist, og lister til de fleste behov. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av listverk og lister som passer din stil.


Har du umalte lister i boligen din? Her kan du lære hvordan du legger gulvlister. Her bruker vi fotlist, som kommer i mange forskjellige. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Materialergjoerdetselv. GULVLIST AV MDF Både glatte og profilerte gulvlister finnes i en MDF-variant, som er belagt med et tynt lag hvit, malbar folie. Et stort utvalg hulkil og profilert listverk til fornuftige priser. Enkelt å montere og male. INDIREKTE BELYSNING. Fotlister og gulvlister i harde materialer.


Profilerte lister gulv

I noen tilfeller kan også gulv lister benyttes langs tak. Profilert fotlist til belistning langs gulv. Kan også fint benyttes til belistning langs tak. På lager hos varehus. Legg i handlevogn. Stilfulle lister som hever ditt interiør. Ferdig behandlet i hvitt. Mange velger slette, enkle lister til moderne hus, og profilerte lister med karakter. Vi har både enkle gulvlister og profilerte, høye gulvlister.


Profilerte lister gulv

Listene er av høvlet, kvistfri furu fra Nordland (noen få, enkelte kvister kan forekomme). Lister er kronen på verket og det siste du monterer når du pusser opp vegg, gulv og tak.


Ved å velge listverk i samme serie til gulv, himling, rundt vinduer og dører. Stadig flere velger kraftigere fotlister og brede, profilerte karm- og taklister i. I de fleste rom utgjør listene selve rammen på verket. Valget av enkle eller profilerte lister, fargevalg og kombinasjonen med panel og gulv er. Brede og profilerte lister ser både herskapelig og flott ut men til dette huset ville jeg holde det så enkelt som mulig og valgte uprofilerte gulvlister.


Furu fotlister glatt mm eller profilert mm finnes i ubehandlet, lakkert og hvitpigmentert. I tillegg til at vi tilbyr gulvlister i samme.


Dette er noen av grunnene til å velge lister i furu fra Skjåk Trelast AS. Gulvlister i furu setter en pen finish på gulv i tre.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater