Antiskli trapp teip

Passer i trapper, på stiger og skateboards etc. Selvheftende anti-skli - teip, som enkelt monteres på de fleste materialer. Klipp og tilpass etter eget ønske. Send din bestilling nå og få varene dine på ditt Biltemavarehus innen.


Antiskli trapp teip

Til bruk som sklisikring på trappetrinn, båtdekk, ramper, lastebrygger, maskiner og lignende. Kraftig teipoverflate som sitter lenge og tåler mye. Som anti-skli overalt hvor sklirisk foreligger, trapper, ramper, lastbrygger, ved maskiner etc.


God motstandsdyktighet. UV-bestandig Bredde: 19MM Lengde: 3M. Tusenvis av nordmenn sklir og skader seg i en trapp hvert år.


Skulle det bli for mørkt i trappen finnes det sklihemmende teip som lades av lyset og. Tape som skal brukes som antiskli på utsatte områder som trapper, ramper, båtdekk og gulv. Velg et alternativ.


Antiskli trapp teip

En effektiv tape for fallforebygging i kritiske områder, som for eksempel trappetrinn, ramper, glatte gulv eller båtskrog. Ekstremt sterk og. PEN sklisikring i trapp? ByggeBolig byggebolig.


Finnes det noe annet som kan brukes til sklisikring av trapp ? Vurderer sånn som man teiper på. Tapen er velegnet for trappetrinn, skateboard og mer. Den er værbestandig og har antiskli funksjon.


Den dobbeltsidige teipen under sitter som fy, teppebitene er limt dønn fast, sier han. Teipen kommer i alle verdens farger, også i selvlysende varianter, og er enkel å feste på trappetrinnene.


DOBBEL SIKRING: To rader med antiskliteip gjør trappen. Tapen kan også brukes som en anti-skli stripe på trapper. Bare bruke tapen på trinnet og kutt størrelsen. Anti-gli tape for trapper.


Foretrekker du en annen farge. Limet kan gi merker når. Tesa antiskliteip tilbyr gulv som har en tendens til å være glatte ekstra sikkerhet. Ypperlig for montering på dekk og i trapper.


Antiskli trapp teip

Farge: Hvit Bredde: mm. HeiVi har bratte og malte trapper i huset. Far sjøl har seilt ned et. I alle hjem og kontorer er det steder der faren for å skli og falle er større enn andre steder.


I tillegg til trappetrinn og løse tepper er det også rom der. Har du en glatt trapp ? Sklisikker tape fra Denfoil er en meget robust og slitesterk tape med anti-skli effekt som f.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater