Glassmester bergen

Vi utfører som en glassmester. Kontakt oss i dag. Tilskjæring av glass, plexiglass og speil. Montering av ruter, vinduer og dører. Skifter ut punkterte og knuste ruter. Vi skifter ut punkterte glass, karmer, dører, monterer vinterhager, glassrekkverk, skyvedører og garasjeporter. Vi har også et glassverksted og sliperi. Egen butikk for innramming og. Med god kombinasjon av et høyt faglig nivå.


Vi leverer og monterer både boltefestet og skinne montert helglassrekkverk til privat og næring. Rekkverket er vedlikeholdsfritt, minimalistisk og meget stabilt. Eller kanskje en eiendomsmegler?


Glassmester bergen

Da er det nesten umulig å gi deg en pris før de har vært. Vi bruker materialer fra kjente merker. Glasservicenb-no.


Jeg trenger en glassmester eller noen andre som kan lage et akvarium med følgende dimensjoner til meg. Leverandør av glass og glassrelaterte tjenester. Alt i glassarbei vinduer, dører,.


I tillegg leverer vi en rekke andre produkter og tjenester innenfor glassmester - og blikkenslagerfaget. Eksperten på glassrekkverk. Norges eldste glassmesterbedrift. Hva kan lokale glassmestere gjøre med tanke på design?


Ferdige speil har ofte felt med frostet for å slippe ut lys, noen slipper ut lys på siden. Gå til hjemmeside Send e-post. Om du ønsker det vil vi gjerne komme på gratis befaring.


For oss er det viktig å kunne tilpasse. John Arne Nilsen. Ervik, Hordalan Norwayforbindelser. Bergen lærling skole.


Vi skal skifte ut noen stuevinduer pluss sette inn et nytt vindu på siden av huset. Hele Ruter ble etablert i. Best eller billigst? GLASSMESTER i ODDA har aldri vært enklere! Oppdragsmengden er spredd over store deler av.


Glassmester bergen

Våre kunder skal alltid nyte godt av vår erfaring og fagkunnskap.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater