Dr til lekestue

Gå til Dører og vinduer - Dører og vinduer. Sett på plass vinduer og dør. Laughing og dør i "barnestørrelse" uten. Må jeg lage selv?


Vinduer ha jeg tenkt å leite opp på gjenbrukstorget, men dør tro blir verre. Tips taes i mot med takk! Sag ut dør (x 1cm) i den ene gavlen og vindu (x cm) i den andre.


Dr til lekestue

Høvle av et par mm rundt hele dørbladet for å unngå at det blir for. Passer fint til lekestuer. Frakt må avtales på forhånd. På den ene gavlen sager du også åpning til en dør i ønsket størrelse.


Dr til lekestue

Husk å montere spikerslag ved alle ytterkanter og rundt døren. En lekestue til hagen er et overkommelig gjør-det-selv-prosjekt.


Det har et koselig vindu i dør, samt vindu på siden som kan åpnes. Spiker og skruer følger me det gjør også dør, vinduer og alle andre detaljer. Tilbake Dør og vindu.


VI HAR FLERE GODE SNEKKERE I ARBEIDSDRIFTEN PÅ SLIDREØYA FOR TIDEN, noe som gjenspeiler. Lekstue Maja er et koselig miniatyrhus med karnapp vindu, veranda med gjerde og en liten kioskluke. Lekestue Maja er en herlig lekestue der barna får. Flere produktbilder.


Bilder fra kunder. En fantastisk lekestue som ser ut som en liten hytte. Funkishus er lekestue til barna. Alle lekehus må ha en dørklokke og denne elektroniske dørklokken gir personlighet og stil til ditt lekehus.


Skriv navnet på den som bor i huset på klokken, så vet. Vegg med døråpning til lekehuset. Mål: 100x23x1cm.


Marthe Lunde i døråpningen på Marthes lekestue, i Hegdehaugsveien 2 mens butikken ennå holdt åpent. Morten Lauveng Jørgensen.


Dr til lekestue

Laftet lekehus med stort vindu i dør, i tillegg til vindu på sidevegg, gir godt lysinnslipp. Alle deler er ferdig tilpasset slik at lekehuset er enkelt å montere.


Frittliggende bygning - garasje, lekestue, bo sykkelskur ol.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater