Utenpåliggende spotter i tak

Utenpåliggende spotter i tak

Om du trenger å montere lampen med utenpåliggende ledning, se spesifikasjoner på hver enkelt lampe. Mange av spottene er også egnet for montering på vegg. Det er flere grunner til å velge utenpåliggende downlights.


Utenpåliggende spotter i tak

Kanskje det ikke er plass i taket for innebygde spotter, eller du har ikke noe ønske om store. Vi har lavtbyggende downlights og spotter i LED som egner seg godt for montering i tak.


Utenpåliggende spotter i tak

Sg junistar dimtowarm isosafe. Nordlux roar downlights rehab. Dimbare spotter kan målrette lyset og skape akkurat den stemningen eller effekten du ønsker.


I tillegg hender det at man ikke har så god byggehøyde i himlingen, og da vil kanskje en. Spesialister på Downlights. Vi i Elektroimportøren har i mer enn år solgt downlight fra anerkjente merkevareleverandører til det profesjonelle og private. Alle produkter i denne kategorien er utenpåliggende.


Totalleverandør av elektromateriell, LED belysning, varme, smarthus og kabel - Størst på elektromateriell til alle - Vår kompetanse, din trygghet- din sikkerhet-din. Spots downlights. LED downlights IPkan brukes utendørs og på badet hvor det er påkrevd med LED downlights IP44.


Med spotter og downlights får du god belysning på rett sted siden spottene kan. Med en takspot kan du lyse opp kunstverket i stua som du liker så godt, eller. Gecko er en serie med utenpåliggende downlights. Armaturet er utstyrt med en bøyle som er tilpasset skruene til tak - og veggboks, slik at elektronikk og ledninger er skjult når lampen.


Lurer du på om du skal velge spotter eller downlights? I taket ble det montert utenpåliggende LED-downlights.


Skinnen med spotter ble plassert over spiseplassen Disse produktene ble brukt: LED-striper: 6W. Tid for hjem-gjengen brukte denne gangen LED-striper og spotter fra Lyskomponenter.


Finn dine spotlight på nett! Vi har et svært stort utvalg av utenpåliggende spotlights som dekker de fleste behov. Fordelen med takspots er det gode lys som du får.


Drømmer du om innfelte spotter i taket ? Innfelling i tak og vegg. Har du ikke mulighet til å senke taket har vi også typer for utenpåliggende montering.


Skinnesystemet er like enkel å montere på vegg som i tak. Priser i katalogen er.


Gecko-downlights har rene linjer og en effektiv lyskilde som kan justeres ved hjelp av en roterende gyroskopisk plate. Er på utkikk etter å få montert opp lys ute her, tenker da på utenpåliggende downlights, må vel helst over IPettersom dette er utendør?


Downlights brukes til mange ulike belysningsformål, som allmenlys og til effekter, i bolig, restauranter, hoteller og næringsbygg, ute som inne. Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Kryss av for det eller de nyhetsbrevene du vil melde deg på. Har du et rom der en del av taket er skrått og en annen del er flatt. Utenpåliggende downlights og spottskinner med justerbase spotter er en.


V Lyspærer Innelamper Plafonder Taklamper - Pendler Takspotter Downlight Bordlamper Gulvlamper Veggspotter Vegglamper LED lyslister Lyskastere.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater