Behandling av teak

Behandling av teak

Denne videoen forklarer hvordan du kan bruke forskjellige produktet til behandling av teak. Denne bruksanvisningen gjelder for behandling av teak og edeltre med Benar oljeprodukter. Benar-serien består av forskjellige produkter og benyttes til.


Slik tar du vare på teakhagemøbler. Har du hagemøbler i teak som er gustne og grå etter vinteren? Da kan du behandle dem med olje. Hva er den beste behandlingen nå?


Siden skal jeg pusse teak platene rundt. Teak - behandling ? Flere resultater fra baatplassen. Båtforumet - baatplassen. Ajgg › puss-opp-det-gamle.


Behandling av teak

Bordene kjøpes i dag først og fremst i brukthandler, siden teak er. Vintage teakmøbler er ofte møbler med god design, og teak er et spesielt flott treslag, med fin. Det aller meste av teakmøbler er behandlet med olje originalt. Jeg har en stueseksjon i oljet massiv teak fra 60-tallet.


De ulike delene har ikke blitt oppbevart samme ste. Skrubb med en børste eller grov side av en. Har du teak eller hardwood terrasemøbler kan du bruke følgende.


La oljen trekke seg inn i overflaten. Mens overflaten er våt av olje – vet et vannslipepapir 3i olje og dra lett over. Tradisjonelt sett har behandling av teak på båter vært av å bruke forskjellige former for olje.


Behandling av teak

TEAKBEHANDLING MED NY TEKNOLOGI. Spesielt anbefalt til oljeholdige treslag som teak, iroco, amerikansk furu o. Ytterdør behandling med maling, beis eller olje. Hvordan behandle og male teak ytterdør.


Har du en slitt teakdør du gjerne skulle endret utseende på? Selvsagt sa jeg ja til å ta det slitne teakbordet under mine vinger. Liker den varme gløden i treet. Og designen fra 60- og 70-tallet.


Kan brukes både inne og. Dekk til alt du ikke ønsker å behandle.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater