Bildeoppheng uten hull i veggen

Bildeoppheng uten hull i veggen

Ingen spikerhull i veggen. Ikke alle utleiere tillater leietaker å henge opp noe på veggene i boligen - nettopp fordi det ikke skal komme noen. Metoder som ikke krever at du spikrer, borer eller plugger, men istedet bruker selvheftende bildeoppheng. Uten et eneste hull i veggen ! Utstyr, 3M command bildeoppheng, målestokk, vater og eventuelt maskeringsteip til bunnlinjen og mellomrom.


Bildeoppheng uten hull i veggen

Bildeopphenget kan flyttes hvor du vil og når du vil. Det er like lett å ta dem ned igjen, om du vil flytte det til et annet.


Perfekt for å henge opp rammer med taggete oppheng, nøkkelhull eller lite hull. Det har aldri vært enklere å henge opp bilder på veggen uten å bore.


Du sparer ti unngår hull og skader på veggen – og du kan trygt la verktøyet bli. Visste du at det er kjempelett å henge opp bilder uten å lage hull i veggen ? Synnøve viser både oppheng. Her vises hvordan du kan henge opp bilder og malerier på veggen uten at du lager flere hull i veggen.


STAS systemer for bildeopphenging. Du kan henge opp og bytte plass på dekorasjonene dine så ofte du vil, uten. Snart blir det vanlig å feste både bilder, hyller og speil på veggen med tape. I hverdagen omgir vi oss med mange tapetyper uten at vi tenker over det.


Det er ikke nødvendig å lage veggen full av hull for å få kunsten på veggen. Det finnes systemer som lar deg henge opp og flytte rundt på det.


Det er stor sjanse for at du har vegger i ett av disse tre materialene. Begge deler krever at du forborer et hull som ankeret eller ekspanderen settes inn i. Slå inn spiker eller annet bildeoppheng.


Heng opp bildene dine uten å lage merker i veggen. Mål opp hvor bildet skal henge, og lag et lite merke med blyant på veggen.


Når du bruker skrue og plugg for å henge opp et bilde på en betongvegg, må du bore et hull i. KUNSTEN Å HENGE OPP BILDER UTEN Å LAGE HULL I VEGGENE. Forskjellen er det skjulte sporet der du huker fast BILDIS bildeoppheng.


Bildeoppheng uten hull i veggen

Superlett å montere og etterlater et lite hull på 1-2mm. Gjør det mulig å henge opp bilder og enkelt flytte på dem, uten å lage hull i veggen. Flyttes sidelengs i sporet, og høyden endres enkelt med den justerbare. Sørlandssenteret for å handle inn litt småtteri vi manglet, blant annet sånne dingser til å henge opp bilder uten å lage hull i veggen.


Med tilhørende snorer og kroker kan bilder og annet veggdekor enkelt flyttes uten nye hull i veggen. Ser at naboene har masse bilder på veggen, men lurer bare på hvordan de får det til uten å lage hull i veggen. Artiteq - Lær mer om elegant oppheng av bilder og mer, uten.


Vi er stolte produktspesialister på bildeoppheng. Våre løsninger passer i alle interiør, og du slipper hull og knagger. Bore hull i veggen er ikke lenger nødvendig etter montering av STAS bildeskinne Henge opp og flytt på bildene uten bruk av spiker!


Kan også brukes til opphenging av f. For handelen og håndverkerne er den nye løsningen helt uten.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater