Tepperensemaskin

Utleie møbel- og tepperensemaskin. Tepperensemaskin. Vi har Hagerty tepperensemaskiner til utleie. Døgnpris: Kr 27. Helgepris: Kr 45- Maskinene er meget enkle i bruk. Sammenlign pris på tepperenser og gulvvasker. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Tankkapasitet liter. Inkluderer gulvmunnstykke, rør og dobbel slange. Flekker på favoritteppet, bilsetet eller sofaen? Maskin med sprayfunksjon som først løser opp smussen, deretter suger opp væsken.


Grundig fjerning av fett. Møbel- og tepperensere. Til rens av seter, gulvmatter og andre tekstiler i bilen. Uunnværlig til krevende. Den er enkel i bruk, og i praksis er det bare å fylle. Har du et teppe som trenger en rens, så har vi en maskin du kan leie. Denne kan brukes på tepper, bilseter, møbler, sengegavler og mye mer. Spesielt om det har vært røket i bilen, vil en seterens kunne fjerne røyklukten. Både vegg-til-vegg tepper, løstepper, løpere,.


Slik får du best resultat med tepperenser på tepper, sofa, bilseter eller matter. Etter en (lang) periode med diverse kjølevæske-lekkasje, tror jeg det hadde vært lurt å få renset teppene inni bilen.


Kärcher tepperensemaskin - utleie. Noen som har en. Tilbake til Maskiner. En maskin for de større oppgavene. Med utstyrsett A41A. Teknisk beskrivelse:. Moderne og lettbetjent ekstraksjonsrensemaskin for tepper og møbler. Priser vises kun hvis du er innlogget. Bare hos Würth: Kjøp Hånddyse for tepperensemaskin, Compact hand-held nozzle for cleaning upholstered furniture and smaller carpeted surfaces using the. Kraftig og effektiv.


Profesjonell teppe- og møbelrenser til leie med liter rentvannstank og liter skittenvannstank.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater