Behandle parkett

Behandle parkett

Men hvor ofte skal gulvet behandles, og hvordan skal du behandle det? Har du likevel vært uheldig og fått riper eller hakk i parketten ? Oljede gulv skal behandles regelmessig.


Første behandling må omhandle. Når parkett skal behandles må gulvet først slipes ned til bart treverk. Det er svært sjelden du kan legge en ny behandling over en eksisterende –. Har du et oljet parkettgulv er fornyingsjobben enkel, men et lakket kan være.


Et nytt eller nyslipt parkett - eller tregulv kan behandles på mange måter. Hva du velger er en ren smakssak, like mye som et praktisk valg med tanke på. De lyse parkettgulvene kommer ofte i en hvitmattlakket eller hvitoljet overflatebehandling. Disse to ulike overflatebehandlingene har ulike.


En oljet eller hvitoljet parkett er grunnoljet på fabrikk. Leverandør av parkettgulvet anbefaler at gulvet behandles med pleieolje etter at gulvet er.


Dørmatter hjelper til å unngå småskader i parketten. Flere tips til å holde gulvet fint. BOEN gulv, enten behandlet med lakk eller olje, har en.


Vakre parkett og tregulv må behandles jevnlig for å bevares og være lett å holde rent, men det krever ikke så mye som mange tror. Ferdig behandlet med pigmentert olje i fargen Hvit Sne og matt lakk. Nyslipte tregulv er flotte, men sårbare. De blir veldig fort både slitte og skitne.


Derfor skal gulvene ha en overflatebehandling før du tar dem i. Bevar den naturlige skjønnheten til ditt Pergo parkettgulv med de riktige pleie, rengjørings- og vedlikeholdsproduktene. Behøver man å kontrollere luftfuktigheten i huset når parkettgulvet er lagt? Hvordan rengjør jeg mitt nye parkett eller laminatgulv? Relatert via emner.


Behandle parkett

Det er derfor viktig å behandle gulvene på best mulig måte. En vakker eikeparkett eller et gammel lakkert furugulv kan bli både gul og blass etter noen års bruk. Derimot blir parkett av nordlige tresorter som for eksempel furu, gran, eik og ask veldig flotte med hvit olje. Hos Parketteksperten ser vi at det.


Behandle parkett

Mal gulvet med pigmentert olje. Parketten din bør vaskes med vann så sjelden som mulig. Til daglig er det nok å støvsuge eller tørrmoppe gulvet.


Når du skal vaske parkettgulvet, bruk BOEN Floor.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater