Beiset panel stue

Beiset panel stue

Har du gulnet panel er det viktig at du bruker Jotun Spesialrens for gulnet panel før du beiser. Slik lysner du taket. I denne filmen lærer du hvordan beise nytt, ubehandlet ELLER gulnet panel inne med LADY Pure.


Da kan fargen på. Panel stue behandlet med panellakk. Nordsjö Original. Panelveggen er beiset med Tyrilin Interiørbeis i farge Stemning, og etterbehandlet.


Denne moderne stueveggen er behandlet med to strøk Tyrilin Panelhvit. Male eller beise panel ? Beising har den fordelen at mye av strukturen i kledningen kommer fram og man får et litt sterkere rustikt uttrykk. Skal du beise panel ? Fremhev det vakre mønsteret i treverket ved å sette farge til både nytt og gammelt gulnet panel.


Vi har riktig maling på rett plass! Fra gammelt, gulnet panel til ny og trendy beisfarge – raskt og enkelt! Velg beis eller lasert om du vil at treets struktur skal skinne gjennom.


Ikke glem den største flaten i rommet. Ofte vier vi all vår fokus til vegger og gulv og taket, den. Det vil si at det er helt uaktuelt å bruke heldekkende maling.


Det som ofte skjer da, er at man etter noen år sitter igjen med et gulnet panel som krever mye. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av innvendig panel. Både behandlet og ubehandlet. Glattpanel børstet furu 14x1beiset Setergrå.


Nytt panel på veggen kan være en relativt enkel måte å endre uttrykket totalt på. Skygge skrå panel beiset drivved. Treverk vil fortsette å gulne under panellakk og beis, selv om det går noe tregere.


Gammelt, gulnet panel kan blekes hvis du ønsker å være sikker. Stueparti i hytte med herregårdspanel på vegger og sprekkpanel i. Med panel får du helt ny stue på et par timer!


Til denne flotte hytta i Tisleidalen har vi levert glattpanel med fargene. Ferdigbeiset panel for vegg og tak. Beis forsterker skjønnheten og det unike i trevirket, og gir mange spennende fargemuligheter.


Beiset panel stue

Våre standard beisfarger er. I denne stuen er det brukt glattpanel beiset i Vyrk sin egen beisefarge, Spåtind. Vyrk produserer beiset panel og listverk med egne, unike.


Veggen er beiset med ett strøk Tyrilin Panelbeis i farge 1Vette. Den kan blandes i mange farger. Den er spesialutviklet til å friske opp ditt. Inne beiset vi med Tyrilin interiør beis farge Varde.


Også her beiset vi. Lise Myrland Jerstad: Drivved på dør og vegger i stuen. Janne Flaten Elstad: Mocca interiørbeis lady strøk på gulnet panel. Alle våre paneler kan leveres beiset i den fargen du måtte ønske.


Beiset panel stue

Vi kan også levere listverk og utforinger i samme farge som ditt interiørpanel ! For å gjøre valget.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater