Klosser til lister

Klosser til lister

Dekorklosser fremhever listverket og gjør montering av listverk enklere. MAXBO tilbyr en rekke forskjellige dekorklosser som er tilpasset listene på. Pynt opp belistningen med dekorklosser.


Klosser til lister

Vi har klosser til både dør, vindu og tak tilpasset forskjellige stilarter. Det gjør også listejobben enklere når du bruker. Du har ikke valgt butikk.


Klosser til lister

Bredt utvalg dekorklosser til både inne og ute. Samme prinsipp brukes for alle klosser til innebruk. Vi produserer også listverk og har et bredt sortiment av husdekor og lister til utendørs bruk.


Her finner du flere ulike utførelser og hjørneklosser for. Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Hjørneklosser for både tak- og gulvlister. Finnes for ulike dimensjoner av lister og som både innvendig hjørne og utvendig hjørne.


Du finner både glatte og enkle lister uten profil og smale og brede profilerte lister. Vi lagerfører et bredt spekter av lister og listverksrelaterte produkter. Dekorative hjørneklosser for gulv- og taklister både kompletterer og kan være et alternativ til hjørner utført med gjæring.


Annet listverk forutsetter bruk av gjæring. Klosser rundt dører og vinduer. Pynteklosser rundt dører og vinduer er typisk for Jugendstilen. Listverket avsluttes da i rett vinkel mot klossene.


For listverk med profiler vil det kunne være et alternativ med profilklosser i stedet for gjæring. På markedet finnes å. Alt du trenger til innendørs og utendørs husdekor og lister. Viktigere enn du tror. Det er detaljene som setter krona på verket!


Du kan velge mellom mange standardprofiler. Vi har maskiner og utstyr som kan kopiere alle profiler og utforminger. For profilert listverk kan det benyttes hjørneklosser.


Ensartede klosser tilpasses, og listene avsluttes i rett vinkel mot klossene i hjørnene. Overflatebehandlet. Kapp bare listene vinkelrette og sett klossen i hjørnet, og du får et pent hjørne.


Han forteller at han ofte møter kunder som har ventet flere år med å liste huset eller leiligheten ferdig. Huset fungerer uten lister. Og etter hvert ser du nesten ikke. Du vil også se at det har kommet noen nye klosser som gjør ting med lister.


Skjønner du hva noen av disse klossene gjør? La oss fylle opp listen!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater