Foldeport pris

Foldeport til landbruk, industri og garasjer. Priseksempler: x. Portene i beskrevet utførelse kan leveres på ca uker til samme pris når lageret er tomt). Svenskprodusert foldeport. Design din egen foldeport.


Her kan du virkelig designe din egen port, med muligheter til å variere. Fyll ut skjemaet under og trykk send og vi vil få med rask respons. Takk for din interesse!


Frakt til Norge kommer i tillegg. Meter lang pris ca Kr 88. Solgt stykk siste år. Spray-Isolering av hele hallen ca 3m2. Kjell Arne Thommasen fra. Hvorfor benytte foldeport ? Noen ganger kan det være behov for å montere en portløsning som kun står i veggflaten, og ikke tar opp plass i f. Ecolid 4-delt foldeport med innfelt gangdør og en rad glass. Når det først er snakk om hjemmesnekrede porter, så er det vel ikke noe uoverkommelig problem å bygge foldeporter selv heller.


Denne porten brukes mye både til landbruk og industri, og en stor fordel med en foldeport er lavere vedlikeholds kostnader. Norges raskeste industriport = Xentry speedgate sikring gjerde foldeport.


Porttypen leveres leddet med sideveis foldning, både manuelle og motorisert. Porten er bygget opp i seksjoner med innvendige rammeverk. Har for øvrig fått pris på ca 11k for en 4meter bred port fra alutech som har det jeg ønsker meg.


De ser ut til å være. Når man skal velge foldeport, diskuterer man ofte fordelene og ulempene ved. Reco Duo - dagens og fremtidens foldeport. Har du liten plass på siden og over porten kan foldeport være løsningen for deg.


Ta kontakt for et godt tilbud. Trykk på bildet for å åpne katalogen. Kontakt oss hvis du ønsker mer informasjon om våre produkter eller priser. Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris.


Pro-Active Care- priser. Kombinert med en konkurransedyktig pris vil vi nå kunne levere en svært kostnadseffektiv port, uttaler country manager i Assa Abloy Entrance Systems.


Rask og kraftig foldeport. Porten blir levert komplett med påmontert sikkerhetsutstyr.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater