Innvendig listverk

Vi har listverk i serier med fot, karm- og taklist, og lister til de fleste behov. Vi har alt du trenger – fra dekor- og overgangslister og pynteklosser til tak- og. Maxbo har et stort utvalg av lister til ulike formål.


Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer. Dekorklosser fermhever listverket og gjør montering av listverk enklere.


Hulkil hjørnelister i ubehandlet furu til belistning av innvendige hjørner i det. Se vårt utvalg av over standardprofiler på listverk.


I tillegg lager vi spesielle lister etter tegning eller prøver. I Norge er furu, ubehandlet eller grunningsmalt hvit, samt lakkert eik det som det forekommer mest av innvendig listverk. Det finnes også listverk av plast og XPS. Innvendig listverk av tre selges hovedsakelig i furu, men listverk i andre treslag kan også leveres.


Som gulvlister og terskler er eik og bøk vanlig og fås i de fleste. Hva listverk angår har denne retningen i stor grad holdt seg til i dag, med enkelt innvendig og utvendig listverk med få eller ingen profiler.


Innvendig listverk

Profilert listverk med profil. Taklist profil Kværner type FK 1 x mm.


Vi pakker alt av innvendig listverk etter dine spesifikasjoner, og sender det til deg eller det kan hentes på Konsmo eller I Kristiansand. Følgende listverk og foringer,.


Her viser vi deg hvordan du monterer lister rundt dører. Hos MAXBO kan du få kjøpt listesett som allerede. Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Legg i huskeliste.


Innvendig listverk

Innvendige hjørner kan skjules med en mengde ulike lister som brannmurlister eller hulkillist som på illustrasjonen. Utvendige hjørner beskyttes. Listing av hjørner. Vi har et stort utvalg av innvendig listverk og utforinger på lager.


Velg mellom behandlet, ubehandlet og mange spennende profiler. HUSETS ALDER, størrelse, høyde under tak, materialvalg og farger. Ifølge standarden forutsetter målangivelsene en.


Ski Bygg er Norges ledende byggevarehus, med et stort sortiment på utvendig og innvendig listverk. Handle enkelt i vår nettbutikk med klikkhent, eller få. Gulv- og taklister kan også monteres før innvendig panel, som inntrukket eller innskutt listverk.


Innvendig listverk

Takstoler kan ha en tendens til å krumme. Your cart is empty. Desse kan også brukes utvendig. Filtrér produkter (valgt).


Her er bilder og informasjon om noen av de prosjektene hvor VYRK har levert behandlet utvendig kledning, innvendig panel, spiler, finérte plater, listverk og.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater