Metalldetektor barn

Metalldetektor barn

Den er utviklet av First Texas. Den må ikke forveksles med billige etterlikninger fra Østen. Denne metalldetektor er dimensjonert for barn og egner seg i utgangspunktet ikke for personer som er. For barn inntil år.


Innovativ, sammenleggbar og meget bra metalldetektor fra anerkjent produsent. Her får du vite mer om metalldetektor for barn. Kjenner du, eller har du et barn, som ønsker seg en metallsøker i enten fødselsgave eller julegave? Gå på skattejakt med denne digitale metalldetektoren som signaliserer når den oppdager metaller.


Bruker 3xAA-batteri. Let etter skatter i sanden og lær hvordan metalldetektorer fungerer. Metalldetektorer. Jeg tror flere barn hadde likt å bruke metalldetektor hvis de hadde prøv sier Brinck.


Metalldetektor barn

PrisNOK18inkl. Guttene liker både at de får være ute og spenningen når. Kjøp DENVER MET-1METALLDETEKTOR hos Power. Enkel modell som selvjusterer seg etter terrenget.


Metalldetektor barn

Justerbar i lengde slik at den passer for både voksne og barn. Lagerstatus i butikk. Alle liker en god skattejakt! Og med denne lette-å-bruke metalldetektoren vil juniorer utforske og jakte på skjulte.


Sammenlign pris på metalldetektor. Vi hjelper deg å velge metallsøker - blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Den får barna ut, den skaper spenning og er like morsom for storebror som for lillesøster.


Her kan man finne mynter, smykker og kanskje noe skikkelig verdifullt ? La de unge kjenne gleden ved å finne små og store skatter på bakken. National geographic metalldetektor er en. En metalldetektor er et spennende verktøy for å finne skjulte metallgjennstander. Atraktivt design og med på høy lekeverdi!


Vi lot barna teste diverse tekniske leketøy. Fokusert: Matheo Aasen Bergskaug leter iherdig etter. SEK 39- ‎Ikke på lager Bounty Hunter Junior TID metalldetektor - Komplett.


BufretOversett denne sidenBounty Hunter Junior TID metalldetektor. Skärm med smileysymboler och ljudsignal med olika toner. Stemmer funnene som blir gjort av folk med metalldetektor som hobby, så må norsk. Leverer folk med metalldetektor fra seg de billige myntene de finner – og.


Det er også forbudt å bruke metalldetektor inntil fem meter fra. Finn mynter, mistede nøkler og smykker med en kjekk metalldetektor. Skaftets høyde og helling kan justeres etter behov.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater