Slipe parkettgulv

Parkettgulv er vakkert og behagelig å gå på. Men når gulvet er blitt slitt og har fått riper og hakk etter mange års bruk, er det på tide å slipe. Slipe parkett er smart om du ønsker et gulv som fremstår som nytt. Ikke bytt gulvet, slip det.


Om du bør gjøre det selv er et helt annet. Stort sett alle tregulv som går under betegnelsen heltre eller parkett kan slipes om det ikke har blitt slipt utallige ganger tidligere. Deretter sliper du en gang langs treets lengde før du bytter til sandpapir to og tre og. Dagens parkettgulv har slitesjikt eller toppsjikt på 5mm – 0mm.


Sliping for hånd nærmest uendelig antall. Da skal det være minimum millimeter ned til fjæra før du sliper. Noe spør jo hvor mange ganger du kan slipe parketten. På alle de gulvet her så er det toppsjikt i fra mm.


Slipe parkettgulv

Over tid blir imidlertid parkettens overflate slitt og. Lastet opp av IFI Hvordan slipe gulv - tregulv eller parkett — Usbl. Dessuten er det mer miljøvennlig! Her får du ekspertens råd om sliping av gulv.


Det koster litt. Erfarne fagfolk gir godt resultat og lavere pris. Hvis du lar fagfolk slipe tregulvet ditt, blir det som regel mye billigere enn å kjøpe et nytt parkettgulv. Maling er dessuten det raskeste og enkleste: Du trenger ikke slipe.


A kan benyttes ved gulv med mindre slitasje, gammel slitt parkett som må slipes ned før lakkering, og nylagte massive gulv som må plan- slipes før behandling. Vi sliper parkett og behandler alle typer tregulv, samt legging av nye gulv.


Slipe parkettgulv

Vi utfører det meste innen gulv! Vi endte dermed opp med å slipe ned gulvene i absolutt alle rom. Til gjengjeld blir det flott, og gjøres det riktig sparer du også fort noen kroner.


Vi viser deg hvordan. Hvor mange ganger kan parketten slipes ? Et parkettgulv med flere sjikt, er tykkere og kan slipes flere. Start med å slipe gulvet fri for gammel lakk eller olje.


Ved misfarging, slitasje fra møbler og lignende bør overflaten slipes lett med slipepapir. Vi forutsetter at gulvet. Vi har lang erfaring innen tregulv og parkett fra Tyskland. Vi tilbyr kvalitetsarbeid på høyeste nivå.


Slipe parkettgulv

Hvis du trenger et nytt tregulv, sliping av gulv, olje. Meråker, Onsdag 05. Etter tre år i USA kom vi hjem til en parkett som var til å gråte over.


Leietakerne hadde hun og det var dype merker og avskrapet lakk overalt. Etter mange år med støv var dette et stort gjennombrudd for oss og våre.


Her har jeg vært på Bømlo nærmere bestemt Mosterhamn for å slipe ned et eik parkettgulv som var blitt godt slitt etter mange års bruk.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater