Bordben med hjul

Bordben med hjul

Blant bordben har vi en rekke ulike muligheter: Du kan velge mellom ben i tre, sorte bordben, hvite bordben og men med hjul. Eller hva med bordben som har. FINNVARD Benbukk med. Ben med hjul, hvitcm.


Bordben med hjul

Velg mellom svingbare møbelhjul eller stolhjul og faste ottomanhjul som egner seg til undersengsskuffer og skyvedører. Kjøp hjul til dine møbler online eller besøk. Unngå riper i gulv og flis med noen skikkelige filtknotter eller møbelknotter.


Vi har et stort utvalg av mange forskjellige varianter. Er du ute etter transporthjul, møbelhjul til bordben eller kanskje et sett nye hjul til kontorstolen?


Passer til alle bordben med diameter på mm. Benets bæreevne er 8kg. Her finder du tilgjengelig et stort utvalg av hjul, vinkler, braketter, hylleknekter, bordben og mange andre nyttige beslag. Enkelt og elegant bordben i stål med trekantformet topplate, som gjør det lett å montere benet på bordet.


Velegnet til spisebord og skrivebord. Viser alle resultater. Lagerstatus: LAGER. Det er hjul til bordbein, sofabor containere og mye mer.


Med så mye ulike bruksområder kreves det rett og slett ulike egenskaper for ulike møbelhjul. For deg som allerede har bordet. Solide og gode hjul er alltid en fordel! Legg i handlekurven.


Vi har hjul for alle formål og i mange utførelser. Se våre knallgode priser online og gjør din bestilling i. BORDARG MED BEN BORDSARG MED BEN OG BORDBEN HJUL Velg mellom to typer ben, aluminiumsben i RAL eller bjørk.


Bordben med hjul

Begge typer bordben er. Stilfuldt drejeligt Ømm møbelhjul med Ømm gevind. Hjul-Med-Bremse-Til-Bor. Lengde: 64mmFarge: Oil Rubbed Bronze. Antikk Bronse Bordben med hjul 4pk Str. Herunder finder du bordben som kan påsættes hjul. Både i aluminium, massiv eg lakeret i valgfri farve, samt bordben i krom, børstet stål, sort og hvid. Penn Elkom Sammenleggbar bordbein i aluminium, sort pulverlakkert. Stuebordet har en hendig lavere hylle og står på hjul for enkel bevegelse.


Casper har bordplater i en lys eik.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater