Glass mellom kjkkenbenk og overskap

Slik blir kjøkkenet mer moderne. Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken, men i de senere år har det blitt mer.


Glass mellom kjkkenbenk og overskap

Glass over kjøkkenbenk. Vi skal nok gå for fliser. Ellers kan du male veggen en sprek farge og ha glass foran. Elller kanskje en plate i børstet stål?


Designglass til kjøkken gir et unik og spennende utseende. Med glass montert mellom kjøkkenbenken og overskap har du mulighet til å skape ditt eget og unike utrykk på kjøkkenet. Velg mellom glass, messing, rustfritt stål eller et annet materiale du synes ser bra ut.


Glass mellom kjkkenbenk og overskap

De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene. Med interiørglass fra Oksidé kan du du sette ditt personlige preg på kjøkkenveggen. Oslo-bedriften Oksidé, mellom benkeplate og overskap på kjøkkenet. En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen.


Svært mange er opptatt av hva som er best å gjøre med veggen mellom benke- og overskap på kjøkkenet. Et tradisjonelt valg er fliser, men det. Men sprutsonen, området mellom kjøkkenbenk og overskap, kan være et. I tillegg har hun lagt sin elsk på plater av kobber lagt under glass i. Velegnet mellom kjøkkenbenk og overskap.


Glass mellom kjkkenbenk og overskap

Mange andre bruksområder. Herdet og polert, printscreen. De centimeterne mellom kjøkkenbenken og overskapene er rene. Du kan for eksempel dekke det med en glassplate som forsegles med.


Kjøkken med glass mellom overskap og benk er utrolig praktisk og moderne. Alt glass til dette bruksområdet bør være i. Ved å benytte glass mellom kjøkkenbenk og overskap har du muligheten til å sette. Området mellom overskap og kjøkkenbenk skal være praktisk og lekkert samtidig som det skal være fint å se på.


Benytter du glass kan du oppnå dette. Vi leverer alle mulige glass som kan benyttes mellom kjøkkenbenk og overskap. Det festes med skruer eller U-lister, og glasset fuges mot benkeplaten. Her anbefaler vi alltid å benytte 6mm herdet glass, da det.


Vi kan levere et stort utvalg for bruk mellom benkeplate og overskap på kjøkken. Lengde: 45 cm. Det må også være to hull til. Bilder og motiv Fordelen med bruken av glass over kjøkkenbenken er.


De fleste går for fliser i sonen mellom benkeplate og overskap på. For å sikre deg mot at platen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater