Kodelås ytterdør fingeravtrykk

Ytterdører med tradisjonelle nøkkellåser er nærmest blitt en saga blott. Låsen har både kodelås og fingeravtrykkskanner, så du kan velge om du vil bruke kode.


Kodelås ytterdør fingeravtrykk

Dørlåsen lagrer opptil forskjellige fingeravtrykk og koder. Vi hjelper deg å velge kodelås, smartlås - blant varer. Kjøp en smart elektronisk dørlås hos Elkjøp. EasyAccess EasyIn Kodelås.


Finn en digital dårløs med kode, som for eksempel fra Yale Doorman. Vi tilbyr også fingeravtrykk lås, en ny teknologi hvor fingeravtrykket er nøkkelen til adgang.


Til ytterdør anbefales kun deluxe modellene. Fingeravtrykk og kodelås Tilbudspris kr. Han fører to typer av denne typen lås, en med kode og fingeravtrykk, og en. For oss som synes at kodelås er litt 80-talls: Ser det finnes løsninger med fingeravtrykk, noen som har erfaring med disse?


Merker at mobilen. Bla deg gjennom sortimentet av kodelås til ytterdør eller les mer for å bli inspirert. Oppsetning av kodelåsen. Innlegging av koder.


Kodelås ytterdør fingeravtrykk

Enkel å montere på ytterdører med modullåskasse med nordisk standard. Låsen har den nyeste teknikken for fingeravtrykksavlesing og lagrer inntil ulike. Vi har fingeravtrykk - og kodelås på ytterdøren. Kan ha ulike fingeravtrykk og ett tilnærmet ubegrenset antall koder.


Kodelås ytterdør fingeravtrykk

Den har kapasitet til å håndtere. Husk at du setter et fingeravtrykk på "dine" taster. Elektronisk kodelås. Det er helt greit å bruke en kodelås i kombinasjon med f. RFID da du får et to.


Perfekt innendørs. Tenk deg å slippe. Kodelås til ytterdøren med eller uten fingeravtrykk funksjon. Nye produkter på vei inn! Enkelt for barna, renholder og kattepasseren.


Hvordan montere en ytterdør - Duration: 4:18. Lag koder med 4-8. ThermoCarbon aluminium- ytterdører med en UD-verdi på opp til ca.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater