Kodelås ytterdør montering

Med elektronisk kodelås på ytterdøren trenger du ikke huske nøkler mer. Se hvordan du enkelt. Elektronisk dørlås kan du montere selv - Viivilla. Slik monterer du en elektronisk dørlås selv.


Her er noen tips om valg av kodelås og en grundig video som viser hvordan du går frem for å montere. Ved renovering av boligen kan også ytterdøren være moden for utskifting. Hvor lang tid tar det å montere elektronisk dørlås selv?


Kodelås ytterdør montering

Dette kommer helt an på hvor dreven du er. Den første gangen du monterer en elektronisk dørlås, bruker du. Løsningen ble en ny ytterdør, ferdig montert og inkludert en moderne digital kodelås som vi plukket ut samtidig. Først da kom vi i helt i mål med.


Vi hjelper deg med å sikre boligen din og tilbyr alt i fra elektroniske låssystemer til tradisjonelle låser. Besøk en av våre butikker for nøkkelsliping! Vår produktsjef Øystein Nesse viser deg hvordan du monterer din Yale Doorman. Få pris på kodelås til ytterdør fra Verisure her.


Med kodelås fra Yale Doorman slipper du nøkler. Installasjon og montering av dørlås og låsmodul i ytterdør. Har du kjøpt yale doorman et annet sted og ønsker den montert av oss? Ikke noe problem!


Kodelås ytterdør montering

Merk at garanti på produktet gjelder der du har. Jeg ønsker pristilbud på montering av kodelås, type Yale Doorman. Jeg har selv låsen- så ønsker kun pristilbud på selve monteringen.


Bluetoothkoblet og appstyrt lås til ytterdøren. Glue Smart Lock monteres på innsiden av døren, som et tilbehør til den vanlige låsen. Fra appen kan du styre flere. Del dette med en venn.


Kan jeg montere Yale Doorman selv? Noen greier det helt fint. Kan Yale Doorman monteres på en dobbeltdør? Vi kan ikke anbefale Yale. De er dessuten veldig enkle å montere. Kompakte kodelåser med kryptert kommunikasjon.


Kodelås ytterdør montering

Til lokaler som krever et høyere sikkerhetsnivå enn hva tradisjonelle.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater