Blanke fliser badeværelse

Ble anbefalt av en flisforhandler å ikke ha blanke flis på gulvet pga. Et bad skal du leve med lenge. Tips til deg som skal ha fliser på badet.


BLANKT : Bestem deg for om du ønsker matte eller blanke fliser. Dersom du velger riktig flis til ditt bad, kan resultatet bli at badet oppleves større. Legg merke til at glatte, blanke fliser absolutt egner seg best på veggen, mens. Vi har alt av fliser til bad, kjøkken, uteplass og alle rom.


Hos oss finner du et rikt utvalg av flis til gulv og vegg. Populære produkter i denne kategorien! Her får du inspirasjon til fliser, baderomsfliser, kjøkkenfliser og utefliser.


Vi har keramiske fliser og VVS produkter for både det trygge og det innovative valg til. DIVERSE VERKTØY OG TILBEHØR. Stadig flere av oss vil ha et personlig bad som også kan fungere som et slags. Mosaikk, store fliser, kvadratiske, rektangulære, matte, blanke.


Blanke fliser badeværelse

For vasker du med et såpeprodukt som ikke er tilpasset fliser, vil dette etterlate seg et fettlag på flisene, og de vil bli enda mer skitne og flekkete. Skal flisene være blanke eller matte?


Blanke fliser badeværelse

Hvor glatte kan gulvfliser være? Interiørarkitekt Ida Christine Nilsen har erfaring med bad. Dersom du har blanke eller helt glatte fliser, er det smart å slipe dem ned etter vasking for å sikre at malingen sitter bedre.


Bruk et fint sandpapir eller en slipepad. Denne gang malte vi badet hvitt. Da vi overtok huset vårt hadde både bad og vaskerom sett bedre dager. Vi ønsket å pusse opp to bad og et.


Blanke fliser badeværelse

Fliser har alltid spilt en viktig rolle på norske bad. Ser etter fliser til badet og har sett flere lekre bad med veldig blanke fliser. Det ser veldig lekkert ut. Blankere enn de vanlige standardflisene.


Slik maler du flisene på badet - viivilla. Det er ingenting i veien for å male flisene på badet - slik gjør du det. Lyst på fliser til badet eller et annet rom? Byggmakker har et bredt utvalg av veggfliser, gulvfliser og mer.


Handle på nett - hent i butikk. Vi har to bad, det ene med matte fliser (grove) og det andre med blanke fliser :) Flisene med glans er absolutt penest synes jeg (mørk grå).

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater