Forblending av mur

Forblending av mur

Bakskjært som gjør at du enkelt kan montere med flislim. Kan «tørrstables». Forblending vegger, piper og forstøtningsmurer. En forblending for evigheten – tidløst.


Den kan brukes til å forblende en vegg eller pipe, ramme inn blomsterbe. Gi oss informasjon om lengde og høyde på muren så vil vi regne ut høyde på hver. Steinen egner seg ypperlig til forblendig av.


Forblending av mur

Mest brukt til forblending ute, dobbel mur, støttemur opp til 1. Ser at det er en del som har forblendet murer med f. Hvordan gjør man dette i praksis på en eksisterende betongmur? Anvisningen viser eksempler på forblending murt med teglstein. Retningslinjene gjelder også forblendinger med murprodukter av lettklinker, betong eller.


En mur skal både være vakker, og ikke minst løse funksjonelle behov. En tørrmur eller forblending i skifer gir et naturlig og flott preg. Ulike typer og fargevarianter.


Krav til egenskaper for murpro- duktet, som densitet, trykkfasthet, minuttsug. Noe som betyr mindre arbeid og betydelig økonomisk besparelse. Råte, sopp og skadedyr som stortrives i treverk biter ikke.


Forblending av mur

Bilder av natursteinsmurer, trapp og forblending. For inspirasjon, valg av stein og murestil. Oppdal Trapp Skifer Skifertrapp Trinn. Kle inn trappen med granitt eller skifer, og du får en trapp med særpreg.


Send prisforespørsel. Oppdrag utføres i samarbeid med Hallingmur AS. Create New Account. Natursteinsforblending av vegg. Bruk naturstein til mur og forblending. Se bilder av noen bruksområder her. Dovreskifer - Tørrmur. Fasade, forblending og mur. Murte forblendinger.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater