Kalibrert skifer

Super Tilbud 800. Dette pga hardheten i skiferen og for å få et varig og pent resultat. Fallende lengder. Lengdene er fra. Bruddskifer er heller med. Norges ledende nettbutikk for salg av skifer og andre steinprodukter til ditt utemiljø. Kjøp skiferheller til lav pris hjemmefra. Sterk og flott skifer til inne og utebruk. Liskifer er kjent for sin styrke. Lastet opp av Stoneart AS ALTA KALIBRERT RUSTIKK UTEFLIS - Fagmiljø Førde steinspekter. Du kan også bestille kalibrert.


Kalibrert skifer

Ekte norsk skifer ! Otta skifer Fra kr. Overflaten vil kunne være ujevn og variert, men ofte er skifer i fliseformat kalibrert på undersiden for å lette leggingen. Tykkelser: Naturflate i ulike og lik tykkelse, børstet og slipt leveres i kalibrert lik. Slitestyrken gjør at skifer egner seg svært godt som gulv på kjøkken, bad og entré.


Alt fra kalibrert mm tilhoggede skiferflis til kjøresterke bruddheller på over m2. Lys grå til svart og rustikk. Den ene er sand og sandstein mens den andre er kvartsittskifer som inneholder mye.


Produktet er tykkelsesjustert ( kalibrert ). Tykkelsesjustert skifer er like godt egnet til utendørs som til innendørs bruk og gir fordeler som et penere sluttresultat. Kalibrerte gulvfliser. Kan leveres med slipt, børstet eller natur overflate. Flis Oppdal Mørk Golan slipt overflate i fallende lengder, kalibrert tykkelse mm.


Standardbredder 1 2 og. Så blir de klipt i ønsket format, om nødvendig kalibrert på baksiden før det blir pakket og sendt. Takskifer fra Smartstone. Oppdal Trollheimen overflate i fallende lengder, kalibrert tykkelse mm.


Kalibrert skifer

Skiferen har nå blitt til takskifer. Egner seg til støpt såle. FUG (til kalibrert skifer og naturstein). Sementbasert, gjennomfarget og plastforsterket fugemørtel for fuging av fliser med - mm fugebredde.


Kalibrert skifer

Størrelsen på skiferen. Ukalibrert enda.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater