Bygge stabbur

Alt kan bygges i laft. Enten du trenger en stor hytte eller et lite stabbur – Sirdal Håndlaft kan hjelpe deg, uansett størrelse og byggtype. En laftet bygning står for.


Noen innreder også med bad og kjøkkenkrok. Bla i fotoalbumet for å se stabbur vi har bygget. Alle andre bygg. Her er det unntak for bygg under (?) msom bare krever byggemelding og nabovarsel, men ikke søknad.


Bygge stabbur

De tekniske kravene til isolasjon. Det er 12mnede og 18m2. Stabburet leveres i 95mm laminert maskinlaft. FC BYGG - Laftehytter.


Bygge stabbur

På dette stabburet har vi skiftet noen, samt reparert og stabilisert stabber og svill. Vi lagde ny bursklopp, ny trapp(ikke avbildet). Bli kjent med ulike konstruksjoner i tre - og tradisjonelle bygningstyper.


Første prosjekt blir oppussing av stabbur. Planen er å bevare 1. Jeg har ett gammelt stabbur som jeg har holdt på og restaurert i sommer, nå angrer jeg litt på at det ikke ble lagt papp bak kledning for siden å. Nå har du muligheten til å skape ditt eget hyttetun med garasje, badestue, anneks og stabbur i tillegg til hovedhuset. Hvor vil du bygge drømmehytta? Campinghytte 18.


Areal: m Antall rom: Antall soverom: Antall bad: Terrasse: m Hems: m 2. Kontaktinformasjon. Men vet du forskjellen på det og et loft? Et stabbur er en lagerbygning som er hevet fra bakkenivå. Inne i hallen bygger Nore Laft-gjengen på en.


Materialene var på garden da stabburet skulle bygges, og det var ingen problemer med å sette i gang. De jakter på stabbur, staller. Valdres Laft og Håkon Hjelleset har bygget hus i laft. Dette førte til at bygget ble litt mindre «bølgete» og mere jevnt skjevt.


Taket på stabburet var av det vi mistenker en lokal skifer, i mange. Hus, to stabbur og låven brant ned til grunnen da lynet slo ned på Uvdal gård. Vi ønsket å gjenskape gårdsbygningene i laft. Bygget har også torvtak.


Created with Sketch. FAUSKE: På Erikstad står et av Nordlands eldste bygg. FC bygg garanterer deg den høyeste kvaliteten til en rimelig pris.


Skjelstad Handlaft leverer laftede bygg, med basis i norsk tradisjon. På Kvamskogen leverte vi dette fantastiske stabburet, med håndskårne utskjæringer til en.


Bygge stabbur

Sjekk ut det «svevende» stabburet : – Boligen er en kombinasjon av det.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater