Dorullholder til vegg

Se vårt store utvalg her, og få detaljene på plass på ditt baderom! Hos oss finner du også baderomstilbehøret som utgjør forskjellen. De små detaljene har mye å si for helhetsinntrykket, og vi har alt du trenger for å skape ditt. Frisk opp badet med duftoljer, fargerike såpepumper, tannglass og sminkebokser.


Hos Flisekompaniet har vi et stort utvalg av dorullholdere, både frittstående og vegghengt. Vi har også matchende reserverullholdere til de ulike merkene og. Vi tilbyr det aller meste av nyttig til baderomstilbehør som skittentøyskurv og tørkestativ, dusjforheng og til og med toalettsete. Mye til badet på Europris.


Badet er kanskje det minste rommet du har, men du bør likevel vise omtanke for det – ja, til og med for dorullholderen. Det er jo summen av alle småtingene som. Vi har et flott utvalg av dorullholdere, inkludert toalettrullholder i metall og toalettpapirholder som kan festes uten skruer. Dersom du trenger mer plass til å legge fra.


Dorullholder til vegg

Baderomstilbehør som håndkleholder, baderomslampe, toalettrullholder, såpedispenser, WC-børste, barberspeil fra vvskupp, Norges største nettbutikk. Med selvklebende tape for enkel montering uten at veggen skades. Mål: 615x 1x cm. Tips til fjerning av tapen.


Dorullholder til vegg

Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett. Bestillingsvare. Toalettrullholder extra vegg hk3krom. En dorullholder kan være både praktisk og hygienisk. For veggmontering. Dorullholder - Haga - Krom. Ved å lime opp baderomstilbehøret på veggen, slipper du å. Tøff og rustikk toalettrullholder laget av gammel mursteinsform (drivved) Til å henge på vegg 30x15x10. Tiger Urban Reserverullholder Vegg Sort. Frittstående (9) På vegg (30). WH dobbel knagg. Vipptoalettrullholder.


Dorullholder til vegg

Boston toalettpapirholder med lokk i blankpolert rustfritt stål. Tilgjengelige farger. Varemerke, Tiger. Farge, Hvit, Sort. Newsletter image. Meld deg på vårt nyhetsbrev! Hankø Papirholder Sort. Med en fargekombinasjon av sort og krom. Monteres på vegg med.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater