Garasje med leilighet

Jeg og kona skal snart kjøpe hus. I den sammenheng ønsker vi å bygge en dobbeltgarasje med utleiedel. Jeg har ti tommeltotter og er helt. Garasje med loft.


Innvendig flate er på 5kvm, uinnredd loft er på 4kvm, bod 1kvm. Fiskarhedenvillan tilbyr både hus, hytter, garasjer og carport.


Dobbelgarasje er garasjer som har plass til biler, og eventuelt en bod eller loft. Våre dobbelgarasjer. GARASJE MED LEILIGHET : Ved å heve taket litt, fikk Sofia plass til en ekstra etasje på toppen av den gamle garasjen. Foran inngangsdøren.


Alt fra enkle standardiserte garasjer til skreddersydde garasjer tilpasset eksisterende bebyggelse. Den kan også benyttes som dobbel garasje. Orkan er en stor garasje med loft.


Garasje med leilighet

Med 7x10m får du plass til tre biler ved behov, i tillegg til bod og annen oppbevaring. På loftet får du ytterlige 30kmv. Nøkkelferdig løsning med 3kvm garasje og 3kvm leilighet. Alle garasjer leveres med leddport og.


Det er ikke uvanlig å benytte garasjen som oppholdsrom, om den ikke okkuperes av bilen. De fleste garasjer blir allikevel kjøpt for å brukes som.


Finn ut hva ditt garasjeprosjekt vil koste og hent inn pristilbud på garasjen fra. Du kan velge mellom alt fra enkelgarasje med sideport, garasje med carport, dobbelgarasje med bod og loft.


Hybler i garasje, stabbur og annekser skal i utgangspunktet likebehandles med utleie av hybler i hovedhuset. Er det noen som kjenner til det? PRIS kr (ink.mva).


Garasje med leilighet

Vi kontakter deg for å avklare utseende på garasjen og annet relevant rundt tiltaket. Vi har 3resultater for Stor garasje med leilighet til de beste prisene. Den billigste boligen ligger ute til Kr.


Garasje med leilighet

Vurderer du flere alternativer? Kjøpere av leiligheter som i prisliste er angitt over kvm har fortrinnsrett til kjøp av parkeringsplass. Parkeringsplasser selges til kr 250. Søk etter: Siste innlegg.


Fra et Husbankhus til moderne design. Ingen prosjekter er for store eller for små. More information. Bilderesultat for garasje med leilighet. Ny garasje med leilighet og hobbyrom.


Jeg eier en enebolig som står på en forholdsvis stor tomt på Kjørbekk i Skien. Ulovlig leilighet over garasje ? En huseier i Kvås er tilskrevet av Lyngdal kommune etter at man har fått inn melding om det som hevdes å være.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater