Hvitoljet eik spisebord

Hvitoljet eik spisebord

Serien er laget i europeisk heltre eik, som gir et solid kvalitets opplevelse. Et spisebord eik fås i en romantisk landstil, moderne, minimalistisk stil og selvfølgelig også i den trendy nordiske stilen, hvor den kombineres med hvit eller svart. Treverk trenger også behandling for å forhindre sprekker og uttørring. BEHANDLING AV NATUR-OG HVITOLJET HELTRE EIK.


Det unike med oljede overflater er. Hvitoljet eikefinér med ben i hvitoljet eik. KAN KJØPES PÅ NETT. Marte spisebord - Oljebehandlet eik. Legg i handlevogn. Vi tilbyr levering med innbæring eller henting på et valgfritt pick-up point. Vis leveringstid. Casø serie 1spisebord er et minimalistisk spisebord i hvitoljet eik med synkronuttrekk og butterfly tilleggsplate. Bordet er en mindre variant av CASØ 120.


Brooklyn spisebord i hvitoljet eik, er lyst og robust og passer perfekt til de andre produktene i Brooklyn-serien eller andre spisestuemøbler i moderne, nordisk stil. Fantastisk flott spisebord som leveres i både eik og bøk. Vi har runde spisebord, uttrekkbare spisebord og spisebord med ileggsplater.


Hvitoljet eik spisebord

Hos oss finner du spisebord i mange forskjellige materialer og tresorter som eik,. Vi selger vårt utstillingsbord i hvitoljet eik med -30%.


Hvitoljet eik spisebord

Et solid rundt spisebord designet av Sami Kallio for tradition. Fritt levert og montert i omegn! Send forespørsel. Forventet leveringstid: 4-uker. Trygg hjemlevering. Fri frakt over 7kr. Lekkert og innbydende Vigo spisebord med skandinavisk preg. In Between SKspisebord, hvitoljet eik. Tilføy til gaveliste. Bordplaten er laget i massiv hvitoljet eik. Understell i sort metall. Spisebord i et nydelig rustikk uttrykk. Velg mellom X-ben, U-ben eller rette ben.


Charlotte Høncke har modernisert en klassisk design og brakt den inn i nåtiden.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater