Laftehytte modeller

Laftehytte modeller. Byggesett, monteringsklart eller nøkkelferdig hytta ? Produksjon, bygging. Hytte (en etasje). Samlet areal (BTA). Finn inspirasjon til din hytte her! Aktuelle saker Aktivitets- kalender. Dette er ikke mer kostbart enn om vi lafter en av våre standard modeller. I dag produserer vi modeller av hytter i Tradisjonsserien og modeller av hytter i Bonusserien. Vi er sikre på at vi kan tilby deg hytte, anneks eller garasje.


Vi skaper unike laftehytter der vi sikrer sømløse overganger gjennom hele byggeprosessen og skaper din drømmehytte. Dersom du kommer til oss med din drøm om å eie eget hus ( laftehytte ), vil vi hjelpe deg med å konkretisere drømmen. Vinter rabatt på alle standard modeller. Fantastisk mulighet ! Er å skape din families fritidsbolig ved hjelp av.


Last ned PDF: Tegninger. Disse modellene kan ofte være et utgangspunkt for en løsning som passer deres behov, ønsker og. Bestemme hytte ut fra ønsker og tomtebeskaffenhet.


Bestill gratis hyttekatalog. I vår nye katalog finner du mange flotte hyttemodeller, inspirerende artikler og nyttig informasjon for deg som drømmer om egen hytte. Linkedin Hero Image. Se våre modeller.


En hytte som passer like godt på fjellet som ved fjorden. Moderne hytter med effektive romløsninger som gir mye hytte per kvadratmeter. Utgåtte modeller. Her finner du tidligere modeller.


Enkelte leverandører leverer også utgåtte modeller. Ta kontakt med leverandøren for mer informasjon. Kompakt og praktisk hytte med tre soverom og romslig bad.


Laftehytte modeller

Vi har valgt å levere denne hytta i to ulike modeller – avhengig av plassbehov og sengeplasser. Blefjellhytta er en populær hyttemodell hvor vi har. Kjenn på følelsen av frihet og senkede skuldre på hytta!


Laftehytte modeller

Alle modellene forener tradisjonelt hyttedesign med moderne funksjoner. Norgeshus hjelper deg og dine med å. Vi lanserer nå vår første standard H- hytte. Hellvik Hus tilbyr en rekke hyttemodeller i forskjellige størrelser og stiler som passer både på fjellet og ved sjøen.


Laftehytte modeller

Under kan du se nærmere på den enkelte modell og hvilke prosjekter de bygges på. Våre kundetilpassede modeller.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater