Parkett brstet eik

Eik Grey, børstet og hvitmattlakket er et parkettgulv med børstet overflate og en gråhvit farge. Fargen gir et lyst innemiljø og god romfølelse. Parkettgulvet har.


En parkett med en lys farge og en børstet overflate. Et skikkelig tregulv til en knallgod pris. Den har siders fasing og er sammensatt i sorteringen rustik. Vårt mest populære parkettgulv ! The Arctic collection fra Nordic Flooring er parkett -kolleksjonen inspirert av.


Hos MAXBO finner du parkettgulv i tresorter som bøk, bjørk, ask og valnøtt. Turn on Location History to track places you visit.


Slå på nett- og appaktivitet for å følge med på steder du besøker. Se våre forskjellige. Eik Adagio hvit, Live Natural olje hvit, Børstet, 4-sidig fas, Plank Chevron.


Creme har en distinkt hvit fargetone med eikens naturlige fargevariasjoner. Overflaten er børstet og med matt lakk. Se fullstendig vareinformasjon. Gulvet er behandlet med en Live pure lakk, dette er en ultra matt lakk som sammen med gulvets kvister gir et godt spill.


Veil: 99- NÅ: 67- pr. Handle raskt og. Helt naturlig, varmt, slitesterkt og utrolig attraktivt – parkett er alt dette!


Det klassiske gulvet gir en ekte og ettertraktet følelse og atmosfære i hvilket som helst rom. I et børstet tregulv er den myke vårveden i overflaten slitt vekk. Børstning av et furugulv han øke.


I vår gulvguide gir vi deg muligheten til å prøve vår parkett i ulike interiør. Filtrer forskjellige. Gulvet har en unik transparent overflate som fremhever den naturlige skjønnheten i ubehandlet treverk.


Vi leverer parkettgulv direkte fra fabrikk uten noe mellomledd. Dette gjør at vi kan tilby deg markedets beste priser på parkett gulv. Lofoten i arktisk eik eller våreik. En flott 1-stav parkett med ekstra mattlakkert og børstet overflate for en ubehandlet effekt.


Antall mper pakke:3. Beregningskalkulator. Nydelig lys stav parkett fra Saga. Saga Premium Pearl er et tregulv med børstet og mattlakket overflate. Rask og rimelig levering til hele Norge!


Vi har også den beste prisen på 6andre parketter. Plankepriser hjelper deg å gjøre gode.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater