Rockwool torvtak

Rockwool torvtak

Tradisjonelle åstak med rundtømmer og torvtak kan løses på to måter, enten med lufting under torvtaket eller som kompakt torvtak. Løs torv er mer brennbart enn stukket grastorv.


Torvtak som kompakttak. ROCKTORV isolasjonsplate er et spesialprodukt beregnet for torvtak og har. Løsningen for luftet skrått torvtak med isolasjon i mellom sperrene krever at man tenker igjennom hvordan luftingen skal løses. Det er tre ulike prinsipper.


I tillegg til å få en fullverdig isolering, får en også. AS ROCKWOOL forbeholder seg retten til å gjøre de nødvendige produktendringer. Tekniske spesifikasjoner er derfor angitt med forbehold om endringer. Dette er både arbeidsbesparende, og kostnadsbesparende.


Rockwool har utviklet en spesiell isolasjon til dette bruk. Under forutsetning av at dette blir riktig lagt. For telesikring i mark av grunne fundamenter, garasjer og gulv på grunn. Kan også brukes som underlag for torvtak.


Hytta er levert klar for torvtak, dvs torvstokk og torvkroker er montert. Kaldsvekroken ( A). ROCKWOOL MARKPLATE er fremstilt av fukt-og vannavvisende ROCKWOOL steinull. TAKTRO UTFRA TABELL.


Rockwool torvtak

HENVISNINGER: MÅL: 1:10. Hva er best isolering i et torvtak, krysslufting eller varmtak? Eksempel på bruk av Miljømembran som takbelegg på torvtak med innvendig.


Brukes også som underlag for torvtak. Spesielt er vår egen kompakte torvtak løsning mye brukt av hytteutbyggere i Norge. Av TEK unntas fritidsbolig under 70menergikravene.


Leverandør, ROCKWOOL AS. Isolering av hytter og torvtak - ROCKWOOL. Takstoler med kaldt loft, gulv på grunn, torvtak, yttervegg, sperretak og bjelkelag med. Eller en kan isolere fra.


Rockwool torvtak

Nilsk: Skaver man en v fuge i skjøten på tretakrenner og har i tecder samt i mellom rennene så blir det tett, la opp det. Da skulle vi endelig få lagt torvtaket også, før vinteren.


Det ble bestilt jord i bulk fra Fossli AS på Frosta, til hytter samtidig.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater